Krémmánia magazin

Tuti tippek Kovács Patríciától rosszkedv ellen (X)

Sokszor rossz a közérzeted? Nyomott a hangulatod, vagy épp a gyomrod vacakol? Kovács Patrícia ezeket a módszereket ajánlja.

A szépségiparban és az egészségvédelemben is folyamatos a fejlődés. Ma már ránctalaníthatunk szike és vegyszerek nélkül, vagy épp bio feedback kezeléssel pillanthatunk egészségügyi problémáink mögé. A mindennapjainkat megkeserítő „népbetegségekkel”, mint az allergia, a depresszió, a migrén, vagy a különféle alvászavarok, megtanulunk együtt élni is, de érdemesebb lenne kezelni őket. Az Eductor Biofeedback készülék segítségével ráadásul nemcsak a problémák gyökereit fedhetjük fel, de azonnal kezelhetjük is azokat. Kovács Patrícia az általa rendszeresen használt QuantumMed kezelésekről, a Sapphire-ról és az Eductorról mesélt.

Hogyan találkoztál a Quantummed biorezonancia kezeléseivel?

Pokorny Lia kolléganőm egyszer nagyon lelkesen mesélni kezdett egy új kozmetikai kezelésről, amire elkezdett járni. „Figyelj Paci, találtam egy nagyon izgalmas kozmetikai eljárást, a Sapphire-t, amiről aztán kiderült, hogy a ránctalanítás mellett csodálatos stresszoldó hatású is.” Mesélte, hogy mikor ott van, nem elég, hogy szépül a bőre, de még mindig el is alszik az egy órás Sapphire kezelés alatt, és olyan pihenten ébred, mintha három órát aludt volna. Mivel én is állandó alváshiányban szenvedek, ezért nagyon csábítóan hangzott a dolog, így én is kipróbáltam a Sapphire-t. Aztán amikor ott jártam, a szalont vezető doktornők meséltek az Eductorról is, aminek a segítségével egészségügyi és lelki problémák mélyére is lehet ásni.

Kovács Patrícia a QuantumMed kezelésén

Mit gondoltál az Eductorról, amikor először hallottál róla? Szkeptikus voltál?

Alapvetően nyitott vagyok az alternatív megoldásokra. Azt gondolom, hogy sokszor a nyugati orvoslás nyújtotta lehetőségeken túl  – mint a tabletta bevétel – más módszerek is léteznek, hogy jobban érezzük magunkat.

Megváltozott a véleményed a kezelések után?

Nagyon nyitottan és kíváncsian jöttem az első kezelésre. Alapvetően egy rohanó, türelmetlen ember vagyok, aki azonnal akarja érezni a változást. Az Eductor nagyon gyors módszer, egyből éreztem a hatását magamon. Egyik alkalommal úgy érkeztem, hogy nem tudtam az okát, de valahogy nem érzetem jól magam a bőrömben, nem tudtam megmondani, mi bajom. Az Eductor azt jelezte, hogy valami nem stimmel a gyomrommal, de én ezt nem éreztem. A kezelés során már azonnal lelki, másnap pedig fizikai megkönnyebbülést tapasztaltam, amely során minden rossztól, salakanyagtól, rossz ételtől és szomorúságtól megszabadult a lelkem és a testem. Ez nagyon meglepő tapasztalat volt a számomra, ami rádöbbentett, hogy mennyi rossz történik velünk az évek során, amik egymásra rakódnak és ezért sokszor nem tudjuk, hogy mi is pontosan a baj, csak szenvedünk bizonyos tünetek miatt. Az Eductor pedig nagyon pontosan megmutatja, hogy az aktuális rossz állapot mögött mi húzódik.

Kovács Patrícia a QuantumMed kezelésén

Mi történik veled egy kezelés alatt, illetve utána?

A kezelés során többször változik az energiaszintem. Időnként elalszom, ami azt gondolom, azért lehet, mert állandóan kialvatlan vagyok, illetve mikor a kezelés egy olyan ponthoz ér, ahol probléma van, valószínűleg akkor is így reagál a testem. A kezelés másik pontján viszont hirtelen felélénkülök, mintha energialöketet kaptam volna. A kezelést követően mindig szinte azonnal hihetetlen békesség, egy nagyon különös nyugalom száll meg, ami napokig eltart és semmi sem tud kibillenteni ebből a „chill” állapotból.

S hogy hol érhetőek el ezek a kezelések? Budapest szívében, a 9. kerületben található Tinódi utcában találjuk meg a Quantum szalont, ahol mindkét kezelést kipróbálhatjuk!

Bővebb információ és időpontfoglalás itt: www.quantummed.hu, illetve a FB oldalaikon: www.facebook.com/QuantumSzepseg és www.facebook.com/QuantumEgyensuly

A cikk a QuantumMed támogatásával készült.