Krémmánia magazin

Szörnyen jól sikerült Nina Ricci legújabb, barátnős illatpárja (X)

Mindannyiunkban ott lakozik egy szunnyadó szörnyeteg: benned, bennem és a Belles de Ninában is. De mi történik, ha szabadjára engedjük?

A kis szörny kipattan bűvös dobozából, készen arra, hogy kedves tekintettel meredjen rád, vagy, hogy egy ragadozószerű mosolyt küldjön feléd. Ez most a démonok tánca, rendkívüli, egyedülálló és szabad, csakúgy, mint Nina, csakúgy, mint Luna.

Készülj fel egy kis vidám bolondozásra! Csak annyit kell tenned, hogy Nina és Luna nyomába szegődsz egy különös erdőn át, a totem állatok, a szabadjára engedett hóbagoly és szürke farkas ösvényén. De légy óvatos, ez az imádni való édes bóbitás és szőrpamacsos bestiák vadasparkja: Szerelem első látásra.

A legjobb, ha szabadjára engedjük a kis démonjainkat, így a Nina Ricci nekilátott, hogy megújítsa legendás illatait. Nina vattacukorba csomagolt, pezsgő körtévé változik, Luna pedig lime-mal elegyített lédús ananásszá.

LES MONSTRES DE NINA RICCI – NINA

Nina Ricci új illatait Ana Strumpf és Guto Requena – két brazil művész – kreatív ötleteivel teszi mókássá és egyedivé. Egy elvarázsolt erdő mélyéről, bűbájos kígyók, virágok, pillangók és gombák lepik el a Nina és a Luna üvegeit.  Az illusztrátor és a dizájner együtt dúdolják ezt a bájos őrültséget. A Nina illatot piros, míg a Lunát kék pompon díszíti. De ez nem csupán öncélú dísz, hanem levehető és gumis megoldása miatt bárhová rögzíthető finom, puha kiegészítő, melytől még egyedibb és ellenállhatatlan a limitált kiadás.

LES MONSTRES DE NINA RICCI – LUNA

LES MONSTRES DE NINA RICCI — Limited Edition 2018 Elbűvölők, kedvesek, őrültek. Tele bájjal, vidámsággal, bohósággal.

Az idei tavaszi-nyári szezon egyik legcukibb kiadásai.

#FREETHEMONSTER

Az új illatokat a Müller, Douglas vagy a Marionnaud üzleteiben is megvásárolhatók 50ml-es (19.900Ft) vagy 80ml-es (23.900Ft) méretekben.

Ha többet szeretnél megtudni az illatokról, látogassatok el az alábbi oldalakra:

Instagram   –   Honlap   –   Facebook