Krémmánia magazin

Illatcseppekbe foglalták a női erő történetét (X)

Carolina Herrera a női erőt egy parfümgyártási áttöréssel ünnepli. Egy keleti virágos illat megalkotásával, mely körülöleli a Good Girl DNS-ét. A Good Girl Eau de Parfum Légère egy új fejezetet jelöl mind a parfümkészítésben, mind pedig a Herrera Ház életében. Az illat a jázmin és a tonkabab sokatmondó párosa köré épül, mely így egy mámorító és meglepő illatot eredményez.

A gyorsan változó divat uralta piacon, ahol majdnem minden nap új parfümöt jelentetnek meg, a Good Girl Eau de Parfum klasszikussá nőtte ki magát és a világ egyik legkelendőbb illatává vált. Egy mérföldkő, amelyet Carolina Herrera meg akar ismételni egy új típusú jázminnak – a fenséges arab jázmin, egy lágyabb, rendkívül jó minőségű virágnak – az Eau de Parfum Légère-hez történő hozzáadásával.

Az EDP Légère tiszteleg az erős nők előtt és életörömük előtt, és arra ösztönöz, hogy váljunk azzá, akivé szeretnénk, öltsük magunkra az összes szerepet, amelyet csak akarunk. Az illat a modern végzet asszonyát meséli el, aki mer játszani a tonkabab és a karamellkrém, a cukros tejből készült érzéki desszert édességével. Innovatív illat, amelyet nők készítettek, és amely arra szólít fel, hogy szórakozz és légy csibész, mert… jó egy kicsit rosszalkodni!

A fa – szantálfa – és virágok – ylang ylang és jázmin – kombinációja, a csábító karamellkrém illatával egyetemben kifinomult mestermű, amely ragyogást és női erőt közvetít. Még a textúra is beszédes: az illat elkészítéséhez cukros állagú kristályosított abszolút tonkababot használtak, mely lágyan ölel körbe.

„Az illat sugárzása úgy nyit, mint egy virág, és rezonál egész nap és éjjel. Nem kényszerít semmit ránk, hanem alkalmazkodik kaméleonszerű személyiségünkhöz. Tiszteleg a bátor és erős nő előtt. A Légère (könnyed) itt most nem a frissesség szinonimája, hiszen az EDP Légère ugyanolyan intenzív illat, mint az előző. A nyersanyag minősége kiváló és az illat igen hosszan tart a bőrön.” – magyarázza Louise Turner, a parfüm megálmodója és készítője.

A fekete lakk üveg az arany színű bordázott magas sarokkal és a komplex belső nyomás rendszerrel, mely lehetővé teszi, hogy a parfümöt az üveg felső részén lévő nyílásból permetezhessük, szakít a hagyományokkal. „Egy tárgyat akartunk, nem pedig egy egyszerű üveget, és mi is képvisel több női erőt, mint a magas sarkú? A rendszert négy éven át fejlesztettük, és 600 alkalommal teszteltük, hogy tökéletes legyen; ahhoz, hogy ez a flakon elkészüljön, száz másikra volt szükség.” – mondja Carolina Herrera de Baez, a Carolina Herrera Fragrances kreatív igazgatója.

A szín igazi kihívás volt: éj kék a felső részen és átlátszó a parfüm alján. A cipő – a női erő szimbóluma – rabul ejtette a közönséget: „Egy nőnek sosincs elég cipője. Ha valaki azt mondja neked, hogy túl sok van belőlük, ne állj vele szóba többé.” – javasolja Carolina Herrera.

A modell és elkötelezett vállalkozó Karlie Kloss – aki lányok részére biztosít lehetőséget, hogy programozást tanuljanak és vezetővé válhassanak a technológiában a Kode With Klossy programja keretein belül – a tökéletes megtestesítője a fesztelen ragyogásnak és az új illatos fejezet szabad valódiságának, amelyet a Good Girl Eau de Parfum Légère nyitott meg.

Termékskála és árak:
Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum Légére 80 ml – 34.300Ft
Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum Légére 50 ml – 26.000Ft
Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum Légére 30 ml – 17.800Ft

Elérhető: 2018. február közepétől

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban

A cikk megjelenését a Primőr Kozmetikai Kft. támogatta.