Krémmánia magazin

Serena Williams saját szépségmárkát indít

A teniszcsillag ANERES néven induló beauty cége komplett szépségápolási rutinunkra igényt tart, Williams ugyanis nem veszi fél vállról vállalkozását és 18 különböző kategóriában, a sminkcuccoktól kezdve az arc- és testápolókon át egészen a parfümökig kívánja meghódítani a piacot. Nem, a hajápolókat sem fogja kihagyni.

Serena Williams (@serenawilliams) által megosztott bejegyzés,

Márkaneve, az ANERES (ami egyébként keresztneve visszafelé olvasva) alatt már korábban is voltak próbálkozásai, igaz akkor a divat területén. 2003-ban indított ruhamárkája azonban nem futott be óriási sikereket, de ki tudja, beauty vonalon mire lesz képes. Az időzítés ráadásul tökéletes is lehet, hiszen a szépségipar mostanában kezdi felfedezni magának, mennyi különböző bőrszínű nő is él a Földön, akik irányából hatalmas a várakozás, hogy végre elhalmozzák őket jó minőségű kozmetikumokkal. Rihanna Fenty Beauty márkája 2017 nagy durranása volt, még az is lehet, hogy az idei évet Serena Williams fogja letarolni.

Serena Williams (@serenawilliams) által megosztott bejegyzés,

A találgatások szerint szép esély van rá, hogy termékei megfelelő fényvédelemmel bírnak majd – már ha abból indulunk ki, hogy ő maga mennyire fontosnak tartja a magas faktorszámú bőrápolók használatát. De ennyi erővel látványos körömlakk kollekcióval is készülhet, hiszen a meccsekre készített manikűrjei még a hátsó sorokból is jól láthatóak, mint ahogyan füstös szemsminkjei is megérdemlik, hogy legalább egy szemfestékpaletta megemlékezzen róluk.

Serena Williams (@serenawilliams) által megosztott bejegyzés,

Nem ő lenne az első sportoló, aki szépségipari népszerűségre is igény tart. Gondoljunk csak David Beckhamre, akinek parfümjeit már évek óta kapni, nemrég pedig a L’Oreal-al közösen saját beauty márkáját, a House 99-t is elindította, de múlt év végén indított közösen beauty vállalkozást Amerikában néhány olimpiai bajnok sportoló is Sweat Beauty néven, akik sportoláshoz, aktív életmódhoz kínálnak kozmetikumokat.