Krémmánia magazin

Trendgyanús bulisminkek és fesztiválfrizurák a Coachelláról

Kevesebb csillám, több szín. Talán így lehetne összefoglalni a Coachella Fesztivál első hétvégéjét, ami a felvonultatott sminkeket és frizurákat illeti.

Az amerikai völgyparti, a Coachella Valley Music and Arts Festival igazi szezonnyitó bulinak számít, ami a hírességek körében is nagyon felkapott, a topmodellek és első vonalas celebritások mind ott tobzódnak a bulikon és VIP partikon. (Na jó, Cara Delevingne nem, mert ő utálja.)

Egy ilyen hájpolt esemény pedig beauty szempontból is érdekes, hiszen ha valamilyen smink- vagy frizuratípus itt trenddé válik, szép eséllyel fog végigsöpörni a teljes fesztiválszezonon.

Dulceida Italia (@dulceida.italia) által megosztott bejegyzés,

Sminkek

J.. (@jas.gru) által megosztott bejegyzés,

Az apró, csillogó testmatricák, műtetkók és bindik idén is népszerűek voltak, ám valamivel visszafogottabban használták őket, mint tavaly. A csillámfesték, mint alternatív öltözék immár (hála az égnek) nem menő, ellenben egy divatos napszemüveg 2018-ban is megkoronázhatja sminkünket. Ha mindenképp ragaszkodunk a flitterragasztáshoz, tegyük őket a kulcscsont környékére, halántékunkhoz vagy homlokunkra, ahol érdemes némi álsprirituális mintát is belevinni. Érdemesebb azonban idén inkább selyemfénybe csomagolni magunkat, amire végre jó szolgálatot tehet a hétköznapokon ki nem használt highligherünk, de Rihanna sem a semmiért dobta épp most piacra új testfénykollekcióját.

Mila Likely (@likelytoasted) által megosztott bejegyzés,

Andrea Kehl Hair (@andreakehlhair) által megosztott bejegyzés,

Selena Gomez (@justadreamer1998) által megosztott bejegyzés,

Street Style At The 2018 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1Street Style At The 2018 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1Street Style At The 2018 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1Street Style At The 2018 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1Street Style At The 2018 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1
< >
Sminkek - Coachella 2018 (Fotó: Getty Images)

Frizura

Nylon Magazine (@nylonmag) által megosztott bejegyzés,

A hajdivat terén az idei év nem hozott sok újat, de mutatjuk azért a menőségeket. A színes hajzuhatagok első számú kedvencek, kékestől a rózsaaranyon át a zöldig minden jöhet, de ne az élénk neon árnyalatokat válaszd, inkább az instabarát pasztell színek a nyerők. A hajtő csillámporral telehintése már harmadik éve tartja magát, a trend továbbra is akkor néz ki jól, ha fonatokkal vagy kontyokkal párosítjuk. Apropó fonatok: a hippikorszak óta levakarhatatlan fesztiválromantika övezi őket, a béke bulizó nagykövetei imádják a kettő vagy több, gyakran művészi fonatba rendezett frizurákat – mellélőni velük lehetetlen. Versenytársuk idén (is) a duplakontyok lesznek, amiket szintén jó, ha fonott alapból kanyarítjuk fejtetőnkre Gwen Stefani ’90-es évekbeli stílusában.

De bármelyiket is választjuk, egy a fontos: ne legyen a mestermű erőlködésszagú! Ha nem megy, inkább hagyjuk lazán lelógni természetes valójában, az úgyis trendi.

Claire B. (@parisiennesloveyoga) által megosztott bejegyzés,

taff (@taff_live) által megosztott bejegyzés,

 

 

Street Style At The 2018 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1Street Style At The 2018 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1Street Style At The 2018 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1Street Style At The 2018 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1Street Style At The 2018 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1Street Style At The 2018 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1Street Style At The 2018 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1
< >
Frizurak - Coachella 2018 (Fotó: Getty Images)