Krémmánia magazin

Érkeznek a rúzsszínű sportcipők

Rendhagyó módon most nem a kozmetikumok világából hozunk egy újdonságot, de meglátjátok, érdekes lesz ez a kollekció is.

Bravúros módon ünnepli ugyanis a Puma, hogy velúr sneakere idén lesz 50 éves, a menő klasszikus három új színvariációját nem mással, mint a M.A.C-el közösen találták ki. A csajos kollaboráció híre még múlt év novemberében látott napvilágot, a részleteket azonban ezidáig nem osztották meg a nagyérdeművel.

M·A·C Cosmetics (@maccosmetics) által megosztott bejegyzés,

A Crème d’Nude típus lágy, barackos nude színt kapott korall színű cipőfűzővel és rózsaarany  #PUMAxMAC logóval a nyelvén, sőt, ez utóbbi árnyalat még a talprészre is rákerült.

PUMAxMAC kollekció

A Lady Danger kiadás élénk narancsos piros színű, hozzá passzoló árnyalatú cipőfűzővel és talprésszel, míg a harmadik típus, a The Sin, szexi burgundi árnyalatban érkezik, a velúr mattságát pedig a cipőfűző lyukai környékén használt fényes szatén töri meg. Mindhárom típusnál a hátsó sarokrész anyaga még plusz fényes mintát is kapott, ami olyan, mintha színben passzoló rúzzsal firkálták volna vastagon át őket.

PUMAxMAC kollekció
PUMAxMAC kollekció

A csini cipőkhöz persze elegáns doboz is jár, de öröm az ürömben, hogy a hírek szerint csak a netről tudjuk majd levadászni a limitált kollekció darabjait, azokat ugyanis Amerikában fogják majd árusítani. Európai kontingensről nem tudni, de Amazonon és társain szinte biztos, hogy azonnal fenn lesz majd jó pár darab belőlük.

M·A·C Cosmetics (@maccosmetics) által megosztott bejegyzés,