Krémmánia magazin

Kim Kardashian West testéről mintázzák új parfümje üvegét

Hamarosan érkező harmadik KKW Beauty illatához nem is választhattak volna a celebritásra jobban utaló designt, mint hogy testének domborulatait veszik alapul az üveg megformázásához.

Így hát Kim fogta magát és öntőformát készíttetett csupasz testéről, és naná, hogy nem mulasztotta el gipsszel leöntött pucérságát megosztani rajongóival sem. A parfüm neve pedig innentől adott volt: Body.

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Az ötlet mondjuk nem mondható úttörőnek, Jean Paul Gaultier már a ’90-es években piacra dobta Classique illatát, amelyet női testet formázó üvegbe töltött, de tény, hogy annak standard domborulatai meg sem közelítették Kim kimaxolt körte alkatát.

KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) által megosztott bejegyzés,

A parfümújdonság pár nap múlva, április 30-án debütál és bár arról semmi hír, milyen illatkompozíciót köszönthetünk személyében, ez a kardinális kérdés úgysem fogja aggasztani a rajongókat és pár nap alatt lerabolják majd a kezdőkészletet épp úgy, mint a Valentin-napra időzített Kimoji esetén.

A netes találgatások egyébiránt a nyári, tengerparti nyaraláshoz passzoló illat felé mentek el, köszönhetően annak, hogy először egy homokba formázott test fotójával vezette fel a parfümöt, legutóbbi nyaralásáról pedig egészen sok bikinis fotót osztott meg követőivel. Persze az is lehet, hogy valamilyen pézsmás, a csupasz bőr illatát keretbe foglaló parfüm érkezik, ami azért kellően távolra lesz pozicionálva a niche illatoktól, hogy széles körben kedveltté váljon.

KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) által megosztott bejegyzés,