Krémmánia magazin

Megérkeztek a Karl Lagerfeld X ModelCo sminkcuccok!

Csaknem egy éve adták hírül, hogy a divatcézár sminkkollekciót készül bemutatni a ModelCo ausztrál sminkmárkával, most pedig végre elérkezett az idő, hogy piacra is dobják őket.

Meg kell hagyni, a kollekció szuper dögösre sikerült, a sminkcuccokat Karl bácsi és Choupette cica arca ékesíti, sőt, a szemfestékpaletta konkrétan cicafej formájú is lett. Teljes sminkarzenált találhatunk, amelyeket egyesével vagy szettekbe tömörülve is megvásárolhatunk, ez utóbbiak között van olyan is, amihez egy valódi Karl Lagerfeld ékszertáskát kaphatunk. Ehhez képest bocsánatos bűn, hogy a kollekció részét képezi a (feltehetően) valaha készített legdrágább pufimatrica szett, amit függetlenül attól, hogy cuki, nehezen tudunk hova tenni, de a luxus apróság kategóriába kétségtelenül belefér.

Látványban inkább átlagos a Luxe Highlight & Glow highlighter és a Liquid Luminizer Strobing Pen, de gyanítható, hogy a minőségüket tekintve nem éri szó a ház elejét. A highlightert azt hiszem nem kell magyarázni mire való, az utóbbi tollas szerkezet pedig egy folyékony ragyogásfokozó, strobing hatású sminktermék, amely ragyogóan csillogóvá teszi a bőrt.

Karl_Lagerfeld_-2B_ModelCo-Highlighter-Luxe_Highlight_-26_Glow_-OpalKarl_Lagerfeld_-2B_ModelCo-Highlighter-Liquid_Luminizer_Strobing_Pen-Opal
< >
Luxe Highlight & Glow highlighter

Szemhéjtus ennyire poénos még nem volt, mint amilyenre a Long-lasting Liquid liner + Kameo Beauty Stamp sikerült, a hosszan tartó szemhéjtus másik végén ugyanis pici szépségnyomda található, aminek segítségével (ki más, mint) Karl Lagerfeld profilképét vagy  Choupette cica pofikáját pöttyinthetjük arcunkra. Vagy iskolai füzet híján az irodai jegyzettömb szélére.

017609mod007_karllagerfeldmodelcocollection_longlastingliquidlinerandkarleyestamp
< >
Long-lasting Liquid liner + Kameo Beauty Stamp

A kétvégű csodafegyverek kategóriába tartozik még a More Brows Fibre Brow Gel & Crayon Duo szemöldökformázó gél és szemöldökszínező, ami két árnyalatban kapható, a Liquid Glitter Eyeliner Duo metál fényű és glitter szemhéjtus, amit arany és sötét ezüst színben vásárolhatunk meg, valamint a Custom Lipstick Shade & Sculpt Duo névre keresztelt kétoldalú ajakrúzs, amiből négy színvariáns jelent meg. Ennek egyik oldalán egy intenzíven matt színt, a másikon pedig egy hozzá passzoló metál fényűt találhatunk.

Karl_Lagerfeld_-2B_ModelCo-Augenbrauenfarbe-More_Brows_Fibre_Brow_Gel_-26_Crayon_Duo-_Light_Mediummore-brows-fibre-brow-gel-crayon-duo-26Karl_Lagerfeld_-2B_ModelCo-Eyeliner-Liquid_Glitter_Eyeliner_Duo-24_Carat_Karl_Gold_lagerfeld-modelcoKarl_Lagerfeld_-2B_ModelCo-Lippenstift-Custom_Lipstick_Shade_-26_Sculp_Duo-Elle_and_Lilyruzs lagerfeld
< >
More Brows Fibre Brow Gel & Crayon Duo szemöldök formázó gél és szemöldök színező

És akkor jöjjenek a csapat dizájnos tagjai! A szájfények (Lip Lights Gloss), folyékony matt ajakrúzsok (Lip Lights Liquid Matte Lipstick) és extra erősen ragyogó Lip Lights Special Effects Top Coat szájfények akár a sminkmániások jedi kardjai is lehetnének, olybá tűnnek a Lagerfeld fejével díszített kis csodák, míg a kollekció ajakbalzsamjának hála azt is láthatjuk, milyen lehet a Mester feje, ha nagyon pipa.

Karl_Lagerfeld_-2B_ModelCo-Lipgloss-Lip_Lights_Gloss_-Kiss_me_KarlKarl_Lagerfeld_-2B_ModelCo-Lipgloss-Lip_Lights_SpecialL_Effects_Top_Coat-Camera_FlashKarl_Lagerfeld_-2B_ModelCo-Lippenstift-Lip_Lights_Liquid_Matte_Lipstick_-Paris_7emeKarl_Lagerfeld_-2B_ModelCo-Lippenbalm-Karl_Lagerfeld_-2B_Modelco_Lipbalm-Silver_CaseKarl_Lagerfeld_-2B_ModelCo-Lippenbalm-Karl_Lagerfeld_-2B_Modelco_Lipbalm-Pink_Case
< >
Lip Lights Special Effects Top Coat

Choupette cica, mint már említve volt, egy szemhéjpúder paletta formájának ülhetett modellt. A Choupette Collectable Eyeshadow Palette Day to Night igazán izmosra sikerült, ugyanis 16 különböző árnyalatot tartalmaz, ami a jobbára bézs-barna-arany tengelyen mozgó Warm/Nude esetén már picit túlzás is. A kollekció másik palettájánál a Nude-ból cseréltek ki néhány színt sötétebb, szürkés és bronzos árnyalatokra, így ezzel már füstös, drámaibb sminkek is készíthetők, de továbbra is alapvetően a földszínek mentén haladva. Mindkettő esetén találunk mattokat, krómozott gyöngyház hatásúakat és 3D hatású metál fényűeket is.

mod013_karllagerfeldmodelcocollection_choupettecollectableeyeshadowpalette_1_1560x1960-zp880Karl_Lagerfeld_-2B_ModelCo-Lidschatten-Choupette_Collectable_Eyeshadow_Palette_Day_to_Night-Warm___Nudelagerfeld-modelco2
< >
Choupette Collectable Eyeshadow Palette Day to Night

A szettek tekintetében több variáció is készült:

A Holiday Value Lip Lights Set szájfény szett a két legsikeresebb Lip Lights Gloss szájfény árnyalatot tartalmazza, a Ramatuelle-t és a St Tropez Sunsetet. A csomagolás ráadásul beépített fényt és tükröt is tartalmaz.

Holiday Value Lip Lights Set szájfény szett

A Holiday Value Luxe Beauty Set tartalma egy Bronze 2-in-1 duo, amit bronzosításhoz, highlighterként és kontúrozáshoz is használhatunk a hozzá járó mini kabuki ecsettel, valamint egy Lip Lights Gloss szájfény St Tropez Sunset árnyalatban.

Holiday Value Luxe Beauty Set

Ennél is tovább megy a Holiday Value Runway Ready Set, amivel már (szinte) teljes smink készíthető: tartalmaz egy Lip Enhancer Lip Liner szájkontúr ceruzát (Rosewood árnyalat), egy Lip Couture Lipstick ajakrúzst (Pia árnyalat), egy kilences szemhéjpúder palettát, ami a Choupette Collectable Eyeshadow Palette zanzásított változata és egyben annak legjobb színeit tartalmazza, valamint egy Lip Lights Gloss szájfényt is (szintén St Tropez Sunset árnyalat).

Holiday Value Runway Ready Set

Az ominózus minitáskát egy gondosan válogatott rúzsszetthez kaphatjuk, de hozzátennénk, az ár tekintetében itt valójában egy alkalmi táskát vásárolunk akciós áron, amihez még adnak néhány minirúzst is, amikkel szupi nude ajkakat festhetünk. Ettől még persze simán dobnánk egy hátast örömünkben, ha bárki meglepne a Minaudiere with Mini Lip Kit szettel.

Minaudiere with Mini Lip Kit

A hosszú távon is izgalmas, már-már ereklyeszámba menő tagjai a kollekciónak mégis a sminkecsetek. Végtére is ha okosan mossuk őket, hosszú évekig pajtásaink lehetnek, sőt. Ilyen darabok birtokában szinte kötelező, hogy sminkasztalkát csináltassunk beauty szentélyként a kis drágaságoknak.

Egyébiránt a prémium minőségű ecsetszett öt alapecsetet tartalmaz szemre, arcra és púderezéshez, plusz hatodikként külön egy kabuki ecsetet is beszerezhetünk melléjük.

Karl_Lagerfeld_-2B_ModelCo-Pinsel-Collectable_Karl_Brush_Collection-Collectable_Karl_Brush_CollectionKarl_Lagerfeld_-2B_ModelCo-Pinsel-Collectable_Karl_Buki_Brush-Collectable_Karl_Buki_Brush
< >

 

Mindemellett még került a kollekcióba elektromos szempillagöndörítő (Turbo Lashwand heated Eyelash Curler with Led Light), ami állítólag másodpercek alatt formázza meg szempilláinkat és intenzív fekete, volumennövelő szempillaspirál is, amely Intense Black Volumising Mascara néven fut. Párja a Fibre Lash Brush-On False Lashes műszempilla hatású szempillaspirál két lépésben, rost szálakkal turbózza fel pilláinkat.

Karl_Lagerfeld_-2B_ModelCo-Beauty_Tools-Turbo_Lashwand_heated_Eyelash_Curler_with_Led_Light-Turbo_Lashwand_heated_Eyelash_Curler_with_Led_LightKarl_Lagerfeld_-2B_ModelCo-Mascara-Intense_Black_Volumising_Mascara-Intense_Black_Volumising_MascaraKarl_Lagerfeld_-2B_ModelCo-Mascara-Fibre_Lash_Brush-On_False_Lashes-Fibre_Lash_Brush-On_False_Lashes
< >
Turbo Lashwand heated Eyelash Curler with Led Light

Végül a sort a pufimatricák zárják: