Krémmánia magazin

A Crayola sminkzsírkrétáktól zsong net, pedig…

Igazán sikeres lehetett a múlt évi Clinique koprodukció, a Crayola zsírkrétamárka ugyanis most saját név alatt is sminkkollekciót dobott a piacra, hogy mindenki gyermeki énje ismét önfeledt tapsikolásba kezdhessen.

Hiszen kinek ne idézné fel már látványuk is a gyerekkor szabadságát, amikor határtalan fantáziavilággal rajzoltunk le mindent pár színes zsírkrétával. (A 30 felettiek ugyan sanszos, hogy itthon Crayola közelébe sem jutottak, de lendüljünk is túl ezen, hatalmas a világ, máshol máshogy volt.)

A kollekció méretes, 58 sminktermék tartozik bele, amelyeket az ASOS oldalán keresztül lehet megrendelni. Szem-, arc- és szájsminkpaletták, szempillaspirálok, highlighter stickek, rúzsként és arcsminkként is használható készítmények, sőt még sminkecsetek is megtalálhatók.

crayola9crayola2crayola3crayola4crayola8crayola6
< >
Száj- és arcszínező

A palettákon kívül a sminkek zöme valóban zsírkrétákra hasonlítanak, olyannyira, hogy az univerzális típusok tekintetében még a színekkel is bátrak dolgoztak: kanári sárga, türkiz és fűzöld stick is kapható, amelyeket úgy használunk, ahogy akarunk: mehetnek szemre, arcra és szájra is, bár az extrémebb színek tekintetében ez inkább csak jól hangzó marketingfogás.

crayola7crayola10crayola11crayola12crayola13crayola14
< >

Jeffree Star már le is csekkolta az újdonságokat és készített egy kimerítően alapos videót is a témában, amiből megtudhatjuk, a csomagolásuk szerinte az árukhoz képest gagyi, ellenben az arcsmink paletta próbálgatásakor tucatnyi wow hagyta el a száját. Nem úgy a szemsmink paletta esetén, ami gyengécske eredménnyel zárta a próbát, főleg a Fenty sminkjével összehasonlítva és nem volt jobb a helyzet a valóban zsírkréta formájú sminkek esetén sem: