Krémmánia magazin

Kim Kardashian új Kimoji parfümökkel jelentkezik

A Valentin-napra megjelent szívecskés Kimoji parfümöt három újabb illat követi, emoji gyűjteményének fenékimitátor barackja, tejszíntől csöpögő cseresznyéje és VIBES képüzije kapta a megtiszteltetést, hogy parfümként létezzen tovább. A 100%-ig instabarát megjelenésű parfümök igazi nyári kompozíciók: könnyedek, vidámak és reméljük nem túl sablonosak.

Kimoji Peach

Elég ránézni a promó képre, nincs nagy titok, milyen lesz az illatkompozíció: édes, virágos-gyümölcsös, aminek a vezérillata a barack, de kerül mellé nektarin, jázmin, barackvirág, krémes vanília, valamint szantálfa és pézsma is.

Kimoji Cherry

Hasonló a helyzet a cserkós változatnál is, csak azt kell eldönteni, kinek melyik gyümölcs illata jön be jobban. A Cherry illatjegyei között gyümölcsvonalon megtaláljuk még a málnát és epret, de cseresznyevirág, gardénia szirmok, vanília, fás jegyek és egy kis pézsma is került a vidám üvegcsébe.

Kimoji Vibes

A Vibes parfüm gumimacis háttere itt is kellőképp árulkodó, a trió harmadik tagja szintén az édes illatvonalat lovagolja meg. A fekete, szövegbuborék formájú üvegcse tartalma a trópusi hangulatra megy rá, már amennyiben egy dinnyés-ananászos-bergamottnarancsos parfümöt annak nevezhetünk. A gyümölcsök mellé a virágos jegyek közül az alma virága, a pünkösdi rózsa és a jázmin lettek beválogatva, továbbá cédrusfa, borostyán és pézsma zárják a sort.