Krémmánia magazin

A letisztítás művészete – BABOR HY-ÖL és Phytoactive (X)

Ne feledd, a szép bőr a tökéletes letisztítással kezdődik, ezért ez a lépés a napi szépségápolási rutin elengedhetetlen része!

Nyáron az intenzív környezeti hatások fokozottan megviselik bőrünket, ezért extra ápolásra és hatóanyagok bevitelére van szükség. A hatékony letisztítás segít, hogy megszabadítsd arcbőrödet a vízben és olajban oldódó szennyeződésektől, s ezáltal a különböző krémek és szérumok a maximális hatásukat fejthessék ki.

Ugyanakkor miért ne kezdődhetne bőrünk kényeztetése már a letisztítás alatt?

A BABOR az olaj és a víz természetes tisztítóerejét kombinálta össze, hogy létrehozza az egyedülálló kétfázisú letisztítórendszert, mely a bőrápolás és a letisztítás szinergiája. A legendás HY-ÖL egy hidrofil tisztítóolaj, mely minden bőrtípus számára megfelelő. Olyan természetes növényi olajokat tartalmaz, mint a szójabab-, szezám- és mogyoró-olaj, melyek megkötik a vizet, a quillaja-kivonat pedig magához vonzza a szennyeződéseket, így még intenzívebb hatás érhető el.

A makulátlan eredmény érdekében válaszd ki mellé a bőrtípusodnak megfelelő Phytoactive gyógynövénykivonatot. A Phytoactive-ok már a letisztítás alatt tápláló bőrápolást nyújtanak, s különleges illatuknak köszönhetően magával ragadó illatélményben részesítenek.

phytoactive-combinationphytoactive-hydro-basephytoactive-reactivatingphytoactive-sensitive
< >

A 4 pumpálásnyi HY-ÖL után közvetlenül 2 pumpálásnyi Phytoactive-ot szükséges felvinni az arcra. Lágyan masszírozd be őket egyszerre a bőrödbe, végül pedig hideg vízzel öblítsd le. Ily módon együtt alkalmazva tökéletes előkészítést biztosítanak és tiszta, rózsásan friss arcbőrt varázsolnak.

Vásárold meg a termékeket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A BABOR több mint 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

 

A cikk a BABOR támogatásával készült.