Krémmánia magazin

Ariana Grande fürdőbombát ihletett

Történt ugyanis, hogy a God Is A Woman klip egy részében Ariana Grande egy gigászi festékes vödörben fetreng, aminek szürkés-lilás-mályvás színei vaginaformában fodrozódnak körülötte. A látvány pedig olyannyira megindító volt, hogy egy rajongója egyenesen a Lush-hoz fordult a Twitteren, követelve, készítsenek olyan fürdőbombát, aminek színes habjai között bárki istennőnek érezheti magát a kádjában.

via GIPHY

Az egyébként agyzsibbasztóra sikerült videó ezen képsorainak utómunkái pedig valóban látványos színeket és formákat eredményeztek, így hát – főleg, miután Ariana Grande is bekapcsolódott a netes csevejbe -, ésszerű döntés volt a Lush-tól, hogy ekkora ziccert nem hagy ki és munkatársai nekilátnak a fürdőbomba kikísérletezéséhez.

Jack Constantin, a Lush egyik termékfejlesztője pár napja meg is osztotta a zeneszám alapján God Is A Woman névre keresztelt fürdőbomba első prototípusát, amitől az énekesnő már teljesen odáig volt, a szakavatott szemek azonban még túlságosan szürkének látták, így visszakerült az ügy a varázslaborba.

Másnap aztán megtörtént az áttörés, kialakul a patent pontos összetétel: a kellően lilás, kellően csillámló és vadul habzó elegy, amit gömbölyű, egy részen bemélyedéssel bolondított formában már el is küldtek Ariana Grande-nek, hogy ő maga is kipróbálhassa.

Leftovers in the sink were bubbling and fizzing all the right colours today 🙌 #godisawoman #bathbomb #lushlabs @arianagrande

Jack Constantine (@lush_jack) által megosztott bejegyzés,

Sajnos arról még nincs hír, hogy a termék mikor fog gyártásra és így az üzletek polcaira kerülni, mindenesetre ha a lenti képhez hasonló kis fürdőbombát láttok megjelenni a Lush-nál, tudjatok róla, az lesz az, ami istennővé bizserget majd mindenkit a kádban.

I’ve finished the #godisawoman #bathbomb and sent it to @arianagrande fresh from the #lushlabs 💜👌

Jack Constantine (@lush_jack) által megosztott bejegyzés,