Krémmánia magazin

1,5 milliós hajpántban szülinapozott Kylie Jenner

Meg kell hagyni, megadta a módját az ünneplésnek Kylie Jenner, aki ma töltötte be a 21-et. A szokásos szülinapi sminkkollekció piacra dobása mellett egy kis elő-házibulit is rendezhetett, (éppen) szőke (parókás) frizurájában ugyanis a partikellékek aktuális csúcsát jelentő Alexander Wang hajpántot viselte megosztott fotóján, ami nem kevesebb, mint 5300 dollárt, azaz kb. 1,5 millió forintot kóstál.

Fotó: John Shearer/Getty Images for THR

Persze az is lehet, hogy simán egy kis baráti promózás reményében küldte át neki a designer, Kylie ugyanis szívesen viseli a divatház cuccait – még a MET-gálára is Alexander Wang estélyibe bújt -, de lássuk be, akinek már minden színben van egy luxus sportkocsija, annak meg se kottyan, ha pár ezer dolcsit elver a buli kedvéért.

Az igazi bulira aztán az ominózus hajpántot már nem vitte magával,aktuálisan szőke frizuráját fenékig érő copfba kötötte, a wow-hatást pedig ruháira bízta.

Egyébiránt a szülinapi sminkkollekció is látványosra sikerült, rúzsok, folyékony rúzsok, LipKit-ek és szemfestékpaletta is készült, amikből az első készletet szokás szerint lerabolták a rajongók, így Kylie-nak nem kell aggódnia, vehet még pár hajpántot a haszonból.