Krémmánia magazin

Minnie egeres sminkecset szett keményvonalas Disney-rajongóknak

Kétségtelenül cukira sikeredett a Minnie egérrel díszített sminkecset kollekció, de az utcára azért nem lépnénk ki vele. A Spectrum Collections újdonságáról van szó, nyolc különböző méretű és funkciójú sminkecsetről, amik tetőtől talpig csini pasztell színeket kaptak – és 100%-ig gyerekes ecsettartókat.

A Disney-vel közösen piacra dobott kollekció tele van édi-bédi neszesszerrel és ecsettartó táskával, amiket lányos anyukák csak annak kockázata mellett rendeljenek meg, hogy csemetéjük az első percben lecsap rájuk. A csillámló rózsaszín, pöttyös vagy épp Minnie egér fejet formázó tatyók ugyanis simán megállnák a helyüket a gyerekosztály táskarészlegén, az ajánlás szerint pedig tényleg tekinthetünk rájuk clutch-ként is.

minnie6minnie7minnie8minnie4minnie5minnie2minnie11
< >

A szintetikus szőrrel készült ecsetek között találunk nagy púderecsetet, lapos alapozóecsetet, kisméretű legyezőecsetet, lekerekített fejű ecseteket porállagú arcsminkekhez és természetesen a szemsminkek elkészítéséhez szükséges ecsetek sem hiányoznak, a sort pedig egy kefével is ellátott szemöldök ecset zárja.

Gondoltak persze a kiegészítőkre is, nem maradhatott ki a kollekcióból a sminkes tükör és a hajpánt sem:

minnie12minnie10
< >