Krémmánia magazin

Kylie Jenner X Jordyn Woods – az új sminkkollekció már a láthatáron

A tesó, anyuci és kislánya után a szinte családtag BFF, Jordyn Woods is kiérdemelte, hogy Kylie Jenner bevonja üzleti vállalkozásába. Hét végére fut be a webshopba ugyanis közös sminkkollekciójuk, amiről egyre több részletet árulnak el, ahogy a nagy debütálás dátuma közeleg.

Fotó: James Devaney/GC Images

A szokásos sminkcuccok mind megtalálhatók lesznek, 12-es szemsminkpaletta, highlighterpaletta, vadiúj matt színben pompázó rúzs, valamint két új ajakfény is várnak ránk, méghozzá nagyon szexi, nagyon csillámos, ízig-vérig őszi színekben.

A szemhéjpúder-palettában a látványos lila mellett metálosan csillogó ezüst, arany és bronzos színeket is találunk, a pinkes-lilás és terrakotta árnyalatokról már nem is szólva. Egy ilyen palettával a karácsonyi sminkünk is simán elkészíthető lesz, bár a nagy ünnepre biztosan tartogat még a márka meglepetéseket.

Rúzs ugyan csak egy került a kollekcióba, nála izgalmasabb téma, hogy egy aranyosan csillogó ajakfény újdonság is vár ránk, ami legalábbis a Kylie Cosmetics-nél most kerül bevezetésre.

A highlighter kvartett hozza a megszokott pigmenttengert, ezúttal ezüstös-lilás, aranyos-bronzos, barackos és pezsgőszínben. No és persze maga csomagolás is nagyon csajos lesz, olyan igazi Kylie-s.