Krémmánia magazin

Ragyogó bőr az ünnepekre (x)

A BABOR idén is gyönyörű ünnepi köntösbe öltöztette forradalmi koncentrátumait az Adventi Ampulla Naptár formájában. Az Adventi Ampulla Naptár sorszámozott ablakai mögött 24 db ampulla rejtőzik, melyek exkluzív bőrápolást tesznek lehetővé.

A BABOR egyedülálló, magas koncentrációjú szépségampullái az egyedi igényeket szem előtt tartva tökéletesítik az arcbőrt. A koncentrált aktív hatóanyagok révén sokkal gyorsabban és látványosabban fejtik ki hatásukat, mint a hagyományos kozmetikai termékek, és nyom nélkül szívódnak be a bőrbe.

A 24 napos bőrápolási kúra során a szépségelixírek minden nap egyre szebbé varázsolják az arcbőrt, így a kezelés végére, karácsonyra, a legszebb formájában tündökölhet. Az ampullakollekció segítségével a szeretet ünnepének örömteli várakozása egyben intenzív, kényeztető megújulássá válik.

Szánj magadra időt a lázas karácsonyi készülődés közepette, s ragyogj önfeledten az ünnepek alatt!

Vásárold meg a termékeket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A BABOR több mint 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

A cikk a BABOR támogatásával készült.