Krémmánia magazin

Ragyogjon bőröd az értékes zafírral! (x)

Bőrünk igényei az évszakok váltakozásával átalakulnak, ezért ápoló termékeinket is érdemes az időjáráshoz igazítani, hiszen a különböző környezeti hatások miatt más-más termékek, kezelések ajánlottak télen, tavasszal, nyáron és ősszel is.

Télen, amikor például a szél, a fagy és a beltéri száraz levegő is igénybe veszi a bőrt, az arcbőr sápadttá, fakóvá válik, egyre feltűnőbbek lesznek rajta az idő előtti öregedés jelei. Éppen ezért ilyenkor az arcbőrnek extra adag hidratálásra van szüksége, hogy újra visszanyerje egészséges fényét, frissességét. Emellett rendkívül fontos, az olyan ápoló termékek használata, melyek nem csak hidratálják, hanem regenerálják, értékes hatóanyagokkal töltik fel a bőrt. S mindezt a lehető leghatékonyabb módon!

A Maria Galland folyamatosan figyelemmel kíséri bőrünk változó igényeit, így hatékony megoldást kínál limitált, kizárólag a téli időszakban elérhető szépségeszenciájával, mely exkluzív hatóanyagainak, kellemes textúrájának és kényeztető illatának köszönhetően tökéletes, az igényeknek megfelelő ápolást nyújt az évszaknak megfelelően.

A hideg téli hónapokban a bőr elsősorban hidratálást és regenerálást igényel. Ebben lesz segítségedre az új, különleges, limitált kiadású ZAFÍR szépségeszencia:

 

A zafír különleges helyet foglal el a drágakövek között, hiszen ennek a gyönyörű halvány búzavirágkék színben tündöklőékkőnek a csillogása teszi oly egyedivé, értékessé és lélegzetelállítóvá. Varázsold a zafír egyedülálló csillogását az arcbőrödre! A N°012 Essence Sapphire/Zafír eszencia egyik legértékesebb összetevője a Zafír por, melynek segítségével élvezheted a zafír szikrázó tündöklését, káprázatos ragyogását az ünnepek alatt!

Mutasd meg, hogy láthatóan élettel telibb bőröd szebb, mint valaha az értékes zafír segítségével!

A zafír szépségeszencia a frissítő rózsa illatával és selymes textúrájával megnyugvást hoz a téli hónapokban a vízhiányos bőrnek. A N°012 Essence Sapphire / Zafír eszenciában található különleges növényi és tápláló-regeneráló komplexnek köszönhetően kivételes hidratáló hatással bír: nyugtatja a bőrt, miközben erősíti annak hidrolipid rétegét, így csökkentve a bőr vízvesztését, a bőr hosszan tartó hidratáltságának fenntartásáért. Az eredmény: a bőr visszanyeri egészséges fényét, egyenletes ragyogását, hidratáltságát.

Használd otthon a N°012 Essence Sapphire/Zafír eszenciát és várd még ragyogóbb bőrrel az ünnepeket! Szépség eszenciát rendeld meg online a www.mg-magyarorszag.hu oldalon IDE
kattintva.

Fokozd a Zafír ragyogását az ünnepi szezon igazi különlegességével a Maria Galland SoinSapphire – Revitalizáló Zafír kezelésével, mellyel igazi luxusban lehet részed!

Hamarosan elérkezik az év legizgalmasabb időszaka, hiszen az ünnepek közeledtével még nagyobb figyelem irányul a bőrápolásra, mindenki a legszebb formájában szeretne tündökölni. A karácsonyi készülődés, szeretteink ajándékának beszerzése, a bevásárlások mind olyan időigényes feladat, amely sok teendőt ró ránk. Ilyenkor jól esik egy percre megállni, relaxálni és megpihenni. Tedd ezt az ünnepi szezon igazi különlegességével a Maria Galland Soin Sapphire – Revitalizáló Zafír kezelésével, mellyel igazi luxus kényeztetésben lehet részed.

A kezelés egy relaxáló, letisztító rituáléval veszi kezdetét, majd kozmetikusod gyengéd simító mozdulatokkal viszi fel bőrödre a selymesen lágy gél textúrájú N°012 Essence Sapphire/Zafír eszenciát, mely kivételes revitalizáló hatással bír. Az eszencia felvitele után egy különleges – azonnal látható, hihetetlen eredményt produkáló – francia feszesítő masszázsban lesz részed, amit a Zafír maszk követ. E maszk alatt lágy zene és magával ragadó illatélmény kíséretében kipihenheted a mindennapok fáradalmait, miközben arcbőröd feltöltődik, újra sima és puha tapintású lesz. A kezelés eredménye extra adag ragyogás és hidratálás a bőrnek!

A Zafír kezelést kérd a hozzád legközelebbi Maria Galland kozmetikustól! Szalonkeresőnket IDE kattintva éred el.

A Maria Galland egy világszerte elismert francia professzionális kozmetikai márka egyedülálló anti-aging szakértelemmel. A bőröregedés első jeleitől kezdődően azonnal látható eredményeket garantáló, személyre szabott kezeléseket és a bőr egyedi igényeinek megfelelő, exkluzív hatóanyagokat tartalmazó ápoló termékeket kínálunk, mindezt szakértő kozmetikusaink bevonásával.

A cikk a Maria Galland támogatásával készült.