Krémmánia magazin

Mindjárt itt a Mikulás, a körmeid már rendben vannak?

Ha nem, még nem késő, hogy ráfestesd Télapót és a piros orrú Rudolfot, néhány ajándékcsomagot, cukorkát, egy komplett szánt, hópihéket – mert igazi az úgysem esik – és persze néhány hóembert is. Vagy csak fesd ki őket csillámos pirosra, az is nagyon népszerű.

Ötletelésként hoztunk jó pár zsűrizett alkotást, amikből találhattok kedvetekre valót, persze szigorúan Mikulásra tematizálva, hisz’ karácsonyig még úgyis újra kellene festetni őket.

A minimál dizájnt a témában minden bizonnyal az egy-szem-sapkás manikűrök képviselik, amik esetén a vörös karmincák egyike lesz a kiválasztott, ami a Mikulás sapkáját “felveheti”. Ennél már tényleg csak a monokróm változatok számítanak letisztultabbnak.

Fotó: instagram.com/buntymummy03
Fotó: instagram.com/apfashionnails
Fotó: instagram.com/kimberwallin

Télapó bácsi kiegészítői mint látható, önmagukban is megállják a helyüket dekorelemként, nem csak sapkája, de övcsatja is mással össze nem téveszthető üzenetet hordoz magában, amikhez pár hópihe, fehér pöttyöcske és egy kis csillám tökéletesen elég is lehet körömmintaként.

Fotó: instagram.com/thenailartgarden
Fotó: instagram.com/nailsby.trisha
Fotó: instagram.com/harbourviewbeauty

Ha még tovább akarunk menni, akkor jöhet maga az emberábrázolás és fehér szakállas barátunk portréját is megrendelhetjük műkörmösünktől. Mi több, a már említett négylábút, Rudolfot is kár lenne mondjuk patalenyomat formájában megörökíteni, jöhet a piros nózi, vagy a norvég minták ihlette profilkép.

Fotó: instagram.com/csenkimoni_nailart
Fotó: instagram.com/barbrafeszyn
Fotó: instagram.com/dorottyanailsalon
Fotó: instagram.com/mannanails
Fotó: instagram.com/luxenailbox

Persze áteshetünk a ló túloldalára is, csináltathatunk gigaorros 3D-s dekort mutatóujjunk körmére, jöhet mellé a Mikulásvirág, a csillámtenger és persze a körömstrasszok, amik együttese diszkrétnek nem mondható módon csillan majd meg a karácsonyi vásár fényében.

Fotó: instagram.com/keinailsandbeauty