Krémmánia magazin

Bársonyosan puha, ragyogó, élettel teli bőr télen is (X)

A téli évszak ez egyik leggyönyörűbb időszak, hiszen szemet kápráztató havas tájjal, jégvirágos ablakokkal, szívet melengető karácsonyi fényekkel, a reggeli ködben nyújtózkodó zúzmarával gyönyörködtet. A tél ugyanakkor kegyetlen: a hideg és zord időjárás kíméletlen, igazi megpróbáltatás bőrünk számára.

A rendszeres napi arcápolás egész évben fontos, de ebben az időszakban bőrünk valósággal szomjazik a táplálásra és hidratálásra. Az arcbőr a szél és hideg hatására kipirosodik, sápadttá, fakóvá válik, a beltéri száraz levegő pedig kiszárítja, így egyre feltűnőbbek lesznek rajta az idő előtti öregedés jelei.

Mindez korántsem jelenti azt, hogy le kell mondanunk ragyogó, élettel teli bőrünkről a hideg beköszöntével!

A tél ölelésében az egyik legfontosabb feladat bőrünk hidratálása, ilyenkor gazdagabb, sűrűbb textúrájú ápoló termékekre van szükség. De emellett rendkívül fontos olyan ápoló termékek használata, melyek nemcsak segítenek fenntartani bőrünk hidratáltságát, hanem regenerálják, értékes hatóanyagokkal töltik fel azt. S mindezt a lehető leghatékonyabb módon!

A Maria Galland folyamatosan figyelemmel kíséri bőrünk változó igényeit, így kínálva hatékony megoldást az évszaknak megfelelően a bőr számára.

Kifejezetten a téli szezonra összeállított Intenzív hidratáló csomagunk segít felidézni arcbőrünkön a nyár ragyogását, extra adag kényeztetést és hidratálást biztosítva.

A csomag egyik tagja a N°98 Sérum Hydratant Intense / Intenzív hidratáló szérum egy élénkítő, hidratáló koncentrátum lágy gél textúrával. Már néhány csepp elegendő belőle ahhoz, hogy hosszú időre hidratáljuk arcbőrünket. Ez az extra intenzív hidratáló nagyszerűen alkalmazható minden bőrtípusra, különösen a nagyon száraz bőrre. Társa, a N°96 Créme Hydratante Intense / Intenzív hidratáló nappali és éjszakai krém egy egyszerűen és frissítően könnyű klasszikus krém. Hatóanyagai segítségével biztosítja a megfelelő minőségű hidratálást, a kellemesen ápolt bőr érzetét hagyva maga után.

A különleges hidratáló páros ereje a tengeri kollagén, valamint az A- és E-vitamin tartalmukban rejlik, melyeknek köszönhetően optimális hidratálást és védelmet nyújtanak az idő előtti öregedés ellen.
Az Intenzív hidratáló csomagot most ajándékkal rendelheted meg online a www.mg-magyarorszag.hu oldalon IDE kattintva.

Fokozd a hatást az ünnepi szezon igazi különlegességével a limitált kiadású Zafír szépségeszenciával!

Míg az intenzív hidratáló páros gondoskodik a bőrünk táplálásáról, addig a N°012 Essence Sapphire/Zafír eszencia meggátolja a további vízvesztést a bőr hosszan tartó hidratáltságának a fenntartásáért, így hozva megnyugvást frissítő rózsa illatával a vízhiányos bőrnek.
Sőt, páratlan kényeztetést nyújt, hiszen egyik legértékesebb összetevője a Zafír por, melynek segítségével élvezheted arcbőrödön a zafír szikrázó tündöklését, káprázatos ragyogását az ünnepek alatt!

Mutasd meg, hogy láthatóan élettel telibb bőröd szebb, mint valaha!

Használd otthon a N°012 Essence Sapphire/Zafír eszenciát és várd még ragyogóbb bőrrel az ünnepeket! A terméket keresd online a www.mg-magyarorszag.hu oldalon vagy kérd Maria Galland kozmetikusodtól!

 

A Maria Galland egy világszerte elismert francia professzionális kozmetikai márka egyedülálló anti-aging szakértelemmel. A bőröregedés első jeleitől kezdődően azonnal látható eredményeket garantáló, személyre szabott kezeléseket és a bőr egyedi igényeinek megfelelő, exkluzív hatóanyagokat tartalmazó ápoló termékeket kínálunk, mindezt szakértő kozmetikusaink bevonásával.

A cikk a Maria Galland támogatásával készült.