Krémmánia magazin

A Lancôme márványos rúzsáért már most megéri várni a tavaszt

Szépen szállingóznak a hírek, milyen sminkkollekciók érkeznek 2019 tavaszán, így már az is kiderült, igazán látványos és gyönyörű rúzsújdonsággal készül a Lancôme. A Marble L’Absolu Lipstick egy márványmintás rúzs lesz, aminek még a tubusa is megkapja a nemes mintázatot.

Ami eddig tudható róla, hogy rúzs és ajakápoló összetevők különleges keverékéről lesz szó, márványos színének köszönhetően pedig alkalmanként más és más árnyalatot kölcsönözhet ajkainknak attól függően, épp mennyire pigmentált a szánkkal érintkező terület.

Három különböző szín, egy barack, egy korall és egy ragyogó cseresznyepiros árnyalat jelenik meg, sajnos azt még nem tudni, hozzánk érkezik-e majd az újdonságból, így érdemes lesz a külföldi beauty webboltokat is figyelnie annak, aki szeretne lecsapni majd egyre ebből az izgalmasan szép rúzscsaládból. Ázsiába már januárban megérkezik, a tavasz folyamán pedig várható, hogy Európát és Amerikát is célba veszik vele.

Lancome-2019-Marble-LipstickLancome-2019-Marble-LAbsolu-LipsticksLancome-2019-Marble-Lipsticks
< >

Ha nem bírunk vármi a megjelenéséig, márványhatású rúzs jelenleg is elérhető a NYX és az Essence kínálatában is. A NYX Faux Marble Lipstick négy árnyalatban kapható, a Krémmánián is szereplő Essence Wanted: Sunset Dreamers Marble Lipstick pedig kettőben.

nyx marbleessence-wanted-sunset-dreamerss9-300-300
< >