Krémmánia magazin

Feltűnő, érzéki, gátlásoktól mentes – Goldea The Roman Night Absolute (X)

A Goldea The Roman Night sikeres bevezetése után új illattal hódít a Bulgari. Legújabb illatának arca Bella Hadid, aki tökéletesen megtestesíti azt a fajta csillogást, amit az új illat, a Goldea The Roman Night Absolute képvisel.

Képzelje el maga elé az arany szikrázó csillogását, majd a Bulgari márkát. Ugye milyen tökéletes ez a kép? Az új Goldea illattal az olasz parfümőr-ékszerész a világ legszebb nemesfémét egy éjszakai istennőként képzeli el, aki a páratlan városi fényeket és az ókori utcákat tárja elénk.  A parfüm nevét a „dea” szóból kapta, ami latinul Istennőt jelent, így a Goldea The Roman Night Absoulte a legfényűzőbb és legvonzóbb illat a kollekció összes eleme közül, amit a magával ragadó aranyköd illúziója ölel körül.

Alberto Morillas mester parfümőr továbbfejlesztette korábbi remekművét. A Goldea The Roman Nigh illatnál a klasszikus ciprusos jegyeket, mint a bergamott, rózsa és tölgyfazuzmót, új szemlélettel, más karakteres jegyekkel helyettesített. A citrusos gyümölcsök és a színes eperfa vonzó és fiatalos illatot varázsolnak, a rózsát fehér virágokra cserélte, a zuzmó helyét pedig az erőteljes fekete pézsma és lágy pacsuli vette át. Így válik az illat ellenállhatatlanul érzékivé.

A Goldea the Roman Night Absolute már olyan magával ragadó pézsmás-citrusos jegyekkel ellátott parfüm, amely felidézi Róma szépségét és misztériumát, valamint a végtelen lehetőségét egy római éjszakai kalandnak. A függőséget okozó fekete pézsma, a meleg gyümölcs, a pacsuli és a jázmin intenzív, érzéki keveréke egy féktelenül szenvedélyes és izgalmas éjszakát ígér nekünk.

Egy istennő múzsája által inspirált Goldea The Roman Night Absolute illat az erős és független nők számára készült, akik tele vannak nőies vonezőrvel és akik saját döntéseikkel irányítják a sorsukat. Ez az éjszakai ékszer egy olyan szabad szellemet képvisel, akit a hangulat irányít és ami megigéz mindenkit, aki elmegy előtte.

A Goldea The Roman Night Absolute egy megújult üvegbe lett zárva, ami legalább annyira csábító, mint maga az illat. A tetőtől talpig feketébe burkolt üveg első ránézésre fény és árnyék játékát kelti bennünk. Sötét érzékiség, magasfényű ívek, feketeségbe burkolt vágy, ködös kísértés. A parfümön megjelenő aranynyomaték a Bulgari híres ékszerészmúltjára tekint vissza. A Bulgari ikonikus Serpenti motívuma elegáns megjelenést kölcsönöz az üveg nyakának. Az ókori Görögországban és Rómában a kígyó képviselte a bölcsességet, a vitalitást és a csábítást. Erre a motívumra épül az üveg megalkotásnak koncepciója. Ezekkel az értékekkel rendelkezik a The Roman Night azaz a Római Éjszaka Istennője is, akit ez a hipnotikus illat teremtett.

A cikk a Bulgari támogatásával készült.