Krémmánia magazin

Ezekre a kozmetikai márkákra gugliztak rá legtöbben 2018-ban

Egy vérbeli Krémmániás vélhetően sokat tett érte, hogy a Google listája összeálljon arról, melyek voltak azok a szépségipari márkák, amikkel kapcsolatban a legtöbb keresést indították a felhasználók.

A lista felettébb érdekes lett: gondoltuk, hogy az olyan világmárkák, mint a L’Oreal vagy a Shiseido rajta lesz – ez utóbbi főként azért, mert a j-beauty népszerűsége egyre csak nő -, de be kell vallanunk, a TOP3-at nálunk mindenki félretippelte.

Fotó: instagram/beautycounter

10. Lilly Lashes

A műszempillákból nálunk eddig még csak egyet töltöttetek fel, a Lilly Lashes Mink False Eyelashes kipróbálója azonban igazán pozitívan nyilatkozott a luxus műpillákról.

9. Anastasia Beverly Hills

Az amerikai beauty márka Krémmánián legnépszerűbb terméke a Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade szemöldökformázó, ami ritka tökéletes kozmetikum lehet, tekintve, hogy 159 vélemény után és 4,86-os értékelésen áll.

8. Shiseido

A japán szépségmárkától a legtöbben egy parfümjét véleményeztétek, a Shiseido Zen virágos-fás illata 156 értékelés után 4,36-os átlagú, ami egy illat esetén nagyon jónak mondható.

7. L’Oreal

A L’Oreal Paris kozmetikumait feltehetően senkinek sem kell bemutatni, a szépségnagyhatalom több száz terméke található meg adatbázisunkban, amelyek közül a legnépszerűbb a L’Oreal Casting Creme Gloss Hajfesték, amiről már több mint 636-an írtatok véleményt és még ennyi értékelés után is 3,98-as átlagos pontszámon áll.

6. Milk Makeup

A New York-i szépségmárka termékeit a pörgős életstílushoz tervezték, olyan különleges összetevőkkel, mint például a meteoritpor vagy a kannabisz kivonat. A Krémmánián még csak egy portékájuk van fenn, a Milk Makeup Shadow Quad szemhéjfesték, de még arra sem érkeztek értékelések, úgyhogy 2019 felfedezendő sminkmárkáinak listájára ezúton tesszük fel a Milk Makeupot.

5. Pat McGrath

A sminkmester márkája esetén nem csodálkozunk, hogy toplistás lett, hatalmas kultusz övezi ténykedését. Az elérhetőségi gondok és az árak alapján itthon még inkább csak elviekben szeretjük sminktermékeit, egy-egy ragyogó értékelése van csak a Pat McGrath Labs Luxetrance Lipstick rúzsának és a Pat McGrath Labs MTHRSHP Sublime Bronze Ambition Palette szemhéjfestékének.

4. Thrive Causemetics

A luxus kozmetikai márka itthon még vélhetően totálisan ismeretlen, egyáltalán nem szerepel a Krémmánia adatbázisában sem. Érdemes róla tudni, hogy állítólag minden termékének árából egy részt jótékony célokra fordítanak. Készítményeik vegánok, 100% CF és mentesek mind a parabénektől, mind pedig a szulfátoktól.

3. Makeup Revolution

Az angol sminkmárka itthon is nagyon népszerű, a Krémmánián legnépszerűbb terméke a MakeUp Revolution Redemption Iconic 3 Szemhéjpúder Paletta, ami gyakorlatilag az Urban Decay Naked 3 palettájának egy olcsóbb és a jelek szerint sikeres dupe-ja.

2. Charlotte Tilbury

A híres sminkmester márkáját 2013-ban indította útjára, sikere pedig azóta is töretlen. Beszerezhetősége (és vélhetően) árfekvése miatt itthon kevésbé forog közkézen, a Krémmánián legtöbben a Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick véleményeztétek. A vélemények egészen megosztóak, van aki 5 csillagosan lelkesedik, más épp csak egyet adott neki.

1. Beautycounter

A toplista első helyén is egy itthon ismeretlen (vagy legalábbis nagyon szűk körben ismert) márka végzett. Az amerikai MLM brand a Krémmánián sincs fenn, (nem csoda, hiszen beszerezni termékeit kisebb csoda lenne itthonról) pedig egészen széles a termékkínálata: arcápolók, sminkek, fürdőtermékek és még babaápolók is megtalálhatók.