Krémmánia magazin

Nagyon rosszul választott modellt a Dior legújabb sminkterméke reklámozásához

Míg egy ruha vagy kiegészítő esetén értjük az okát, miért kacsintgatnak a divatmárkák a virtuális modellek irányába, addig egy sminktermék esetén már jócskán felszalad a szemöldökünk a csodálkozástól.

A döbbenetet a Dior legújabb arcárnyaló palettájának promója váltotta ki, amihez nem valamelyik szupermodellt kérték fel, hanem a Noonoouri nevű kiberlány. Egy nem létező, nem valós, számítógéppel összerakott grafikát, amit sok társától eltérően még csak meg sem próbáltak élethű emberré formázni.

Fotó: Instagram/peterphilipsmakeup

Némileg érthetetlen, hogy egy sminkterméket mégis miként akarnak bemutatni egy rajzfilmfigurával, akin nyilván nem láthatjuk még csak retusálva sem a sminktermék színét. Épp így inkább megmosolyogtató, mint menő, ahogy a Christian Dior Makeup kreatív igazgatója, Peter Phillips jómaga “sminkelgeti” a leányzót, akit posztjában Dreamgirl-nek nevez. Ő lenne az Álomlány? Hát…

Az ominózus paletta egyébként a Dior Backstage Line kollekció része, ami a luxusmárka új, olcsóbb vonalát képviseli, aminek pár darabját már a Krémmánián is megnézhettek.

dior backstage eye palettedior backstage eye palette2dior backstage highlight blushdior backstage kontúr palettadior backstage alapozodior backstage buffing brushdior backstage concealer brushdior backstage kabukiecsetdior backstage eyeshadow brushdior backstage eyeshadow brush2dior backstage kontúrecsetdior backstage foundation brush12dior backstage foundation brush1dior backstage eyeshadow brush3dior backstage pirosítóecsetdior backstage puderecsetdior backstage eyeliner brushdior backstage eyebrow brush
< >
DIOR BACKSTAGE GLOW FACE PALETTE PURE SHIMMER, BLENDABLE HIGHLIGHT & BLUSH