Krémmánia magazin

Ilyen lesz 2019 frufrudivatja

A szemünkbe lógó fazonok helyett idén is a mini frufruk lesznek a népszerűek, tette közzé éves trendelőrejelzésében a Pinterest. A közösségi oldal felhasználóinak képgyűjtögetési és keresési szokásai alapján úgy látja, bár már 2018-at is erősen meghatározta ez a frizuradivat, a szemöldök fölött végződő frufruk iránt tovább nőtt az érdeklődés és az elkövetkező hónapokban is várható, hogy tömegek járulnak majd fodrászaik elé egy extra nyisszantásért.

Sofia Boutella színésznő (Fotó: Getty Images)

Az Amélie csodálatos élete egy generációnak égette bele a retinájába a bébifrufrut, mint a huncutul különc frizurák első számú megtestesítőjét, a stílus pedig azóta is rendszeres időközönként felbukkan a trendek között. (No, nem Audrey Tautou volt az első, akinek minifrufrut vágtak, volt ez már divat sokkal korábban is.)

Street Style : Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2019 : Day OneStreet Style : Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2019 : Day ThreeStreet Style - July 2018 Men's Fashion WeekStreet Style At The 2018 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1
< >
Fesztiválozó a Coachella Fesztiválon (Fotó: Scott Dudelson/Getty Images for Coachella)

A frizura tehát 2019-ben újra köztünk lesz minden szépségével és nehézségével együtt, így ha valaki trendszetter módon szeretné kezdeni az évet, vágassa a gondoltnál egy ujjnyival rövidebbre frufruját. Szerencsére gyorsan megnő, talán gyorsabban, mint ahogyan a trend tovaszáll.

bebifrufru6bebifrufru1bebifrufru2bebifrufru3bebifrufru4bebifrufru5
< >
Fotó: instagram/lavishhairlounge