Krémmánia magazin

Izgalmas beauty kollekciókat hoz a Holdújév

2019. február 5-én, kedden kezdődik a Disznó éve, a kínai újév alkalmából pedig egy sor szépségmárkánál jelentek meg limitált kollekciók. Igaz, az ünnep elsősorban Ázsiában meghatározó jelentőségű, mi is nyugodtan szétnézhetünk az újdonságok mezején, hátha épp díszcsomagolásban érkezik az a kozmetikum, amire szükségünk van. A Disznó Éve ráadásul boldogságot és szerencsét ígér, ezekből pedig mindenkinek jól jön egy kis extra adag, éljen a Föld bármely pontján.

MAC Lunar New Year 2019 Collection Lucky Red

Pár hétig lesz csak elérhető a MAC tematikus kollekciója, amelybe rúzst, pirosítót és hozzá való sminkecsetet találunk. Mindegyik piros dizájnt kapott, a Disznó évére utaló kínai írásjel mellé pünkösdi rózsa motívumok kerültek, az összkép így teljes erővel a hagyományos kínai művészetek szín- és mintahasználatán alapul – leszámítva persze a dekorációba illesztett kozmetikumok rajzát.

mac lipstick lunar new year 2019mac Powder Blush Duo lunar new year 2019 topmac Powder Blush Duo lunar new year 2019mac 129SH Powder Blush Brush lunar new year 2019
< >

A MAC rúzsok közül öt népszerű, vörös árnyalat kapott dísztubust, a Ruby Woo mellett az intenzív Russian Red, a korallos Lady Danger, a pinkes árnyalatú Lotus Light és a pinkes-mályvás Lucky In Love került a kollekcióba. A Powder Blush Duo a lágy, korallos-barackos, matt finisű Melba és az élénkebb, szatén finisű pink Lovecloud színeket rejti, a sminkecsetek közül pedig a 129SH Powder Blush Brush pirosítókhoz kifejlesztett ecsetet találjuk meg a Holdújév kollekcióban.

Lancôme L’Absolu Rouge – Lunar New Year Lipstick 2019

A Lancôme népszerű rúzsa, a L’Absolu Rouge Matte kapott limitált szériás ruhát az ünnephez kapcsolódóan, egész pontosan a 209 Poeme és 178 Rouge Vintage árnyalatokat találjuk meg piros tubusos változatban, amelyek a legkedveltebb színek közé tartoznak a márkától. Hidratáló formula, tökéletes pigmentáltság és megfelelő tartósság jellemzik a rúzsokat, a Krémmániás visszajelzések alapján pedig valóban teljesítik az ígérteket.

labsolulabsolu2
< >

Benefit Cosmetics Happily Ever Laughter

Az itthon is kedvelt, bár széles körben még nem ismert amerikai kozmetikai márka is készült a Holdújévre újdonsággal, jelesül egy cuki, malacfej mintájú fémdobozzal, amiben az ajakra és orcákra is használható Benetint bőrtintát, a Goof Proof Brow Pencil szemöldökceruzátés a Roller Lash szempillaspirált rejtették. A dobozka ráadásul nem csak aranyos, de malacperselyként is funkcionálhat, így az ünnep elmúltával is kevesebb eséllyel válik belőle haszontalan házi lom.

A fentieken kívül is készült még több más márka is újdonságokkal, ezek közös nevezője azonban, hogy miután az ázsiai piacra szánták őket, itthonról meglehetősen nehézkes őket beszerezni, globalizált világunkban azonban talán már nincs lehetetlen, így mutatjuk őket is, mert szépek és érdekesek.

NARS Spring 2019 Chinese New Year Collection

A NARS-nál is a piros színeket vették elő az ünnepi kollekcióhoz, a NARS Powermatte Lip Pigment 3 limitált szériás vörös változata és a NARS Aquatic Glow Cushion díszdobozos kiszerelése érhető el. A rúzsok a Krémmánián igaz kevés, de annál jobb, csupa ötcsillagos értékelést kaptak eddig: nagyon könnyű viselni őket, mégis teljes fedést biztosítanak és roppant tartósak is. A cushion eredetileg még a 2017 őszi újdonságok között jelent meg hat árnyalatban, SPF 23-as fényvédelemmel bír é a külföldi oldalak véleménye alapján szép fedést biztosít.

NARS-Spring-2019-Chinese-New-Year-Collection-5NARS-Spring-2019-Chinese-New-Year-Collection-6NARS-Spring-2019-Chinese-New-Year-Collection-4
< >

L’Occitane Chinese New Year Limited-Edition Shea Butter Kézkrém

A L’Occitane Sheavajas Kézkréme is ünnepi köntöst kapott, a piros szépség az ázsiai piacon jelenik meg a Shilla Duty Free láncnál. Összetétele, kiszerelése változatlan.

YSL Beauty Touche Eclat Le Cushion Hope & Fortune Edition

Az YSL Beauty a megszokott piros helyett üdítően más színt, a kéket és aranyat választotta az ünnepi cushion színéül. Az ugyanis egy ősi kínai (és japán) legendát vett alapul, mely a kitartásról, jellemről szól, azt amelyben a koi hal megmássza a vízesést. A kompakt cushion a normál és száraz bőrűek számára lehet ideális választás, természetes, ragyogó finist biztosít az ígéretek szerint.