Krémmánia magazin

Meghalt Brandon Truaxe, a Deciem alapítója

Holtan találták Brandon Truaxe-t, a Deciem alapítóját, aki a hivatalos információk alapján társasházi lakásának ablakából zuhant ki. Barátja, Riyadh Sweedan szerint nincs szó öngyilkosságról, mint ahogyan az eddigi hírek szerint az idegenkezűség is kizárható. A haláleset az elmúlt hétvégén történt Torontóban, a hírt hétfőn erősítették meg.

Cégét, a Deciemet 2013-ban alapította, az évek alatt világsikerre vitt márkáit, mint a The Ordinary-t vagy a NIOD-ot talán nekünk sem kell részletesebben bemutatni, anélkül is tudjátok, számos jóáras, hatékony bőrápoló készítményt találhatunk náluk. Truaxe mentális állapota azonban az elmúlt hónapokban megromlott, amelynek akkortól lehetett a világ is szem- és fültanúja, hogy átvette a márka Instagram oldalának kezelését. Számos személyeskedő, sokszor értelmezhetetlenül támadó, zavart tudatállapotról tanúskodó posztot tett közzé, végül a múlt év októberében a cég vezetése eltávolította őt pozíciójából, miután bejelentette: a Deciem ellenkező híradásig minden üzleti tevékenységét leállítja.

Az azóta eltelt hónapokban pszichiátriai kezeléseken is részt vett, sajnos azonban állapota nem javult, Instagram oldalán még látható két nappal ezelőtti, utolsó posztja, amely mentális problémáiról tanúskodik. Truaxe tragikusan fiatalon, alig negyven évesen távozott. Az általa alapított márka, a Deciem vezetősége a következő szavakkal búcsúzott tőle:

“Brandon, alapítónk, barátunk. Megérintetted a szívünket, inspiráltad az elménket és megadtad nekünk a hitet, hogy minden lehetséges. Köszönet minden nevetésért, tanulásért és zsenialitásod minden pillanatáért. Elképzelni sem tudunk egy világot nélküled, de ígérjük, vigyázni fogunk egymásra és keményen dolgozunk, hogy folytassuk munkásságodat. Nyugodj békében. Szeretettel, (örökre) a te DECIEM-ed ❤ “