Krémmánia magazin

Érkezik a tavaszi M.A.C sminkkollekció

Nem csak látványában, de a színek, sőt az illatok tekintetében is a japán cseresznyevirág, vagyis a szakura ihlette a M.A.C limitált tavaszi kollekcióját, amelyben hidratáló mist, highlighterek, rúzsok, szájfények, strobe és persze szemfesték is került.

A M.A.C Prep + Prime Fix+ hidratáló permet ezúttal cseresznyevirág illatban és Boom, Boom, Bloom fantázianéven érkezik, reményeink szerint pedig legalább olyan jól teljesít majd, mint levendulás vagy rózsás testvérkéje, amelyek szuper értékeléseket kaptak eddig a Krémmánián.

A Boom, Boom, Bloom Lipstick rúzs öt nagyon bájos, a finom pinkestől a cseresznyepiros árnyalatig tartó színekben jelent meg, amelyek közül a világos pink Hey, Kiss Me! finoman fénylő, a többi lágy matt finist kapott.

Lipstick Boom, Boom, BloomLipstick Boom, Boom, Bloom5Lipstick Boom, Boom, Bloom4Lipstick Boom, Boom, Bloom3Lipstick Boom, Boom, Bloom2
< >

A rúzsok mellett a Boom, Boom, Bloom Lipglass ajakszínező került a kollekcióba, ami négy változatban jelenik meg. Ezek szintén lágy, pinkes színeket kaptak, amik valóban a cseresznyevirág színárnyalatait juttathatják eszünkbe.

Lipglass Boom, Boom, Bloom4Lipglass Boom, Boom, Bloom3Lipglass Boom, Boom, Bloom2Lipglass Boom, Boom, Bloom1
< >

A kilenc árnyalatot tartalmazó Eye Shadow x 9 szemsmink paletta Cherry Blossom Palette néven került bele a kollekcióba, ezúttal természetes, nude árnyalatokat találunk benne, amelyek között matt és fényes finisű egyaránt helyet kapott.

A hidratáló, ragyogásfokozó M.A.C Strobe Cream nem újdonság, Pinklite árnyalatáról azonban úgy döntöttek, remek kiegészítője a kollekciónak, így ha mi magunk is a cseresznyevirág színeivel harmonizáló strobe-ot keresünk, jó ha tudjuk, ez az árnyalat lesz a nyerő.

Végül a kollekcióba került egy kompakt púder kiszerelésű highlighter is, rögtön két árnyalatban, ami megjelenése óta kapott már hideget és meleget is. A Highlight Powder ugyanis ránézésre színátmenetes kialakítású, ez azonban csak egy felületi színezés, ami alatt egyszínű, púderes arcárnyaló rejlik. Megjelenése persze ennek is csinos, de vásárlás előtt ha van rá mód, csekkoljátok, biztosan illik-e bőrszínetekhez a valós árnyalat.

Highlight PowderBoom, Boom, BloomHighlight Powder Boom, Boom, Bloom
< >