Krémmánia magazin

Ez áll a hype mögött – Signal Long Active Nature Elements kókuszos fogkrém (x)

A kókuszos kozmetikumokat különösen nagy rajongás veszi körbe a Krémmánián. Az egzotikus csonthéjas bármilyen készítményben tűnik fel, az gyorsan tesztalannyá válik akkor is, ha csak édeskés illatát adta, hogy kedvünkre tegyen.

Egy parfüm esetén érthető a rajongás, a bőrápolóknál kedvelt a kókuszolaj, de mit keres a kókusz egy fogkrémben?

A sok fodormentás, esetleg gyógynövényes változat mellett a felnőtteknek szóló szekcióban egy kókuszos változat határozottan meglepő lehetőség, nem csoda, hogy a Signal Long Active Nature Elements Coco White fogkrémet a Krémmánián is már több mint nyolcvanan véleményezték, pedig csak pár hónapja, hogy felkerült az oldalra.

Íze a vélemények alapján valóban kellemesen kókuszos, egy kis mentás keveredéssel, épp annyival, hogy a tisztaság érzet amit ad, hosszan tartson. Nem véletlen, hogy volt már hónap kedvence is a fogkrém. A kókusz fehérítő tulajdonságairól ismert összetevő. A Signal Nature Elements Coco White fogkrém segít visszaállítani a fogak természetes fehérségét. Ezt nem úgy kell elképzelni (egyetlen fogkrém esetében sem), hogy mire a tubus kifogy, vakítóan fehérré varázsolja fogainkat. Ellenben a mindennapos kávézás, teázás, dohányzás nyomaival felveszi a harcot, hogy azok ne sárgítsák el még jobban fogainkat, és ez már önmagában is szép teljesítmény.

A kókuszkivonat mellet még több más természetes eredetű összetevőt is tartalmaz, amelyek összességében 92%-át teszik ki a fogkrémnek, miközben a parabén- és triklozán mentességre is figyeltek. Továbbá érdemes még megemlíteni a fogkrém cink ásvány tartalmát is, aminek antibakteriális hatása hozzájárul, hogy védje fogainkat a lepedékképződés ellen.

A cikk a Signal támogatásával készült.