Krémmánia magazin

Szilikon vagy nejlon arckefe? (x)

Nem vagy biztos, hogy melyik számodra az igazi? Mi felfegyverzünk a tényekkel, hogy neked már csak ragyognod kelljen!

FOREO LUNA vs Clarisonic arctisztító kefe

Hosszú ideig az arckefe szó szerinti kefét jelentett, mely nejlon sörtéivel hivatott tisztítani bőrünket. A hagyományos “radírozd tisztára” elméletet kedvelők között egészen ösztönösen született a döntés a vásárlásról. Az utóbbi években azonban az igazi beauty fanatikusok egy gyengédebb megoldást kerestek, anélkül, hogy a tiszta arcbőrt kelljen feláldozni.

Nem tudsz dönteni a hagyományos arckefék és a FOREO innovatív modelljei között? Olvass tovább!

Anyagi problémák

Minden LUNA az ergonomikus markolattól kezdve egészen a puha érintőpontokig ultra-higiénikus szilikonból készül. A nem porózus anyag természetes módon áll ellen a baktériumok elszaporodásának, melynek köszönhetően a FOREO arctisztító készülékek 35%-kal higiénikusabbak a nejlon arckefékkel szemben. A szilikon kefefej így nemcsak gyengéd, de tisztán tartása is gyerekjáték!

Egy töltés mindenek felett

A FOREO LUNA arctisztító család nem igényel nagy méretű töltőberendezést vagy különféle tartóállványt. Minden újratölthető LUNA modell USB kábellel van ellátva a lehető legkényelmesebb töltésért – akár útközben is! A FOREO ereje azonban nem a töltés módjában, hanem annak élettartamában van. A LUNA mini 2 például egy töltéssel akár 300 egyperces felhasználást ígér, ami jelentősen meghaladja a piacon lévő szokásos keféket, amelyek átlagosan 20 percnyi felhasználást kínálnak. A FOREO így remek választás gyakori utazóknak és a rohanó élet rabjainak egyaránt.

FOREO LUNA mini 2 arctisztító készülék

Minden bőrtípusra?

A legtöbb arckefe a piacon bőrtípus függvényében különféle kefefejeket kínál. A FOREO esetében a kicsi, de erős LUNA go, valamint a LUNA 2 szintén bőrtípus alapján nyújt megoldást, legyen szó olajos, kombinált, normál vagy akár érzékeny bőrről, míg egyes modellek, mint a LUNA mini 2, nyolc különböző tisztítási intenzitása, egyedülálló háromzónás kefefeje és az ultra-puha szilikon érintőpontjai egy minden bőrtípus számára tökéletesen alkalmazható arctisztítást eredményez, a felesleges faggyú és egyéb szennyeződések 99,5%-át eltávolítva. A család legújabb tagja, a LUNA fofo, pedig minden eddigi társát felülmúlva, egy teljesen testreszabott arctisztítási rutint nyújt használójának.

Hosszútávú befektetés

Minden arckefe egy befektetés, de fontos megjegyezni, hogy egyes készülékek jóval többet adnak a pénzükért, mint mások! A FOREO termékcsalád minden árkategóriában elérhető, köztük az apró LUNA play is, ami remek bemutatkozót nyújt a család többi tagjához, anélkül, hogy komolyabb anyagi fejtörést igényeljen.

A kefefejek kialakítása az, amely területen a FOREO elsöprően nyeri a csatát a drágább, nejlon arctisztító kefékkel szemben. Ugyanis minden LUNA arctisztító tartós, mégis gyengéd szilikonból készült, nincs szükség a kefefej cseréjére – soha! Ezzel ellentétben a nejlon tisztítófejek 3 havonta igénylik az utánpótlást – így a tiszta bőrért hozott befektetés hamar kész rablássá válik…!

A cikk a Foreo támogatásával készült.