Krémmánia magazin

Winshape – Fájdalommentes alternatíva az alakformálás területén (x)

Mit éreznél, ha azt mondanánk, hogy létezik egy esztétikai központ, ahol a szépségápolás, alakformálás legújabb eszközeit bármikor megismerheted? És ha azt mondanánk, hogy ez egy olyan hely, ahol Csomor Csilla művésznő kedvenc kezeléseit is kipróbálhatod?

A Winshape egyedülálló technológiája a sejtek roncsolása nélkül garantálja a hatékony és szemmel látható eredményeket. Csomor Csilla színművésznő is minket választott, ArtMed esztétikai központunkban próbálta ki a kezelést, és már az első alkalom után látványos eredményt értünk el.

A kezeléséről a színésznő maga is mesélt: “Minden nőnek szüksége van néha egy kis extra segítségre. A Winshape tapasztalataim szerint egy tökéletes választás, rendkívüli hatékonysággal, ha az alakunkat szeretnénk tökéletesíteni és a bőrünket feszesíteni. Már az első kezelés után fantasztikusan éreztem magam a bőrömben, a látványos push-up hatás már ekkor szemmel látható volt! Szívből ajánlom mindenkinek!”

A Winshape kezelés titka

A helytelen táplálkozás, a stressz és a mozgásszegény életmód hatására a testünkben lévő víz állapota megváltozik, kocsonyás állagúvá alakul. A kezelés feloldja, újra folyékony halmazállapotúvá alakítja ezt a vizet, mely lehetővé teszi a testből való távozását. Ez a folyamat segít a cellulit kezelésében, valamint a bőr rugalmasságának visszaállításában.

Miért érdemes kipróbálnod?

  • A kezelés a zsírbontás egyik leghatékonyabb módszerét alkalmazza, az egyik legmodernebb technológia az alakformáló kezelések között, akár 3 cm mérhető fogyást eredményez, egyetlen kezelés alkalmával.
  • A Winshape hatékonyan kezeli a narancsbőr különböző formáit, olyan szélsőséges esetekben is eredményes, amikor más kezelések nem tudnak segíteni.
  • Látványos eredményeket ér el a bőrhibák, striák eltüntetésében.
  • Visszaállítja a bőr rugalmasságát, a szülés okozta elváltozásokat.

Gyere el az ArtMed esztétikai központba, vagy jelentkezz be az országszerte elérhető Winshape alakformáló központok egyikébe, és tapasztald meg Te is a Winshape élményt, hogy felkészülten, magabiztosan várhasd a bikiniszezont!

A cikk a Winshape támogatásával készült.