Krémmánia magazin

Kylie Jenner végre a tesójával is készíthet egy sminkkollekciót

Féltestvéreivel, anyukájával, kislányával, sőt már legjobb barátnőjével is összedobott néhány limitált rúzst és sminkpalettát Kylie Jenner, testvére, Kendall azonban eddig valahogy kimaradt a buliból. A gyötrő hiányt pedig már márkája rajongói is érezték, akik a minap egy Instagram Live chat alkalmával sem voltak restek forszírozni a dolgot.

Fotó: Steve Granitz/WireImage

És most, tadaam, Jenner kisasszony végre reményt keltően nyilatkozott: “shhh … tudod, Kendallt egy szerződés kötötte már nagyon régóta. Így nem tudtam közös kollekciót készíteni vele. Ez az egyetlen ok, amiért még nem dolgoztunk együtt. De. Tudod. Végül ezt is összehoztuk.”

A szerződés, amire célzott, vélhetően Kendall Jenner és az Estée Lauder reklámszerződése volt, amivel a modell már 2014 óta dolgozott együtt, 2016-ban pedig az olcsóbb vonal, az Estée Edits indulásakor annak arcaként ő volt látható. Bár maga a márka alig 16 hónap után érdeklődés hiányában megszűnt, úgy tűnik, a kizárólagosság, mint kritérium még tovább érvényben volt.

Pontosabb infókat a közös sminkkollekcióról még nem tudni, de amint elhinti a következő morzsákat a Forbes által a Legfiatalabb Self-made Milliárdosnak kikiáltott Jenner, hírt adunk róla.

Ti kipróbáltátok már valamelyik korábbi kollab termékét?