Krémmánia magazin

Fájdalommentes bőrfiatalítás Seyo TDA kezelésekkel (x)

Eredményes bőrfiatalító kezelés, ami nem jár fájdalommal, és több hetes elköteleződéssel? Ez ma már nem lehetetlen! Ismerd meg a világ első nem-invazív, szelíd öregedésgátló bőrgyógyászati esztétikai kezelés rendszerét!

Az innovatív Seyo eljárás lényege, hogy a tisztított oxigén a hangsebesség gyorsaságával, pulzálva juttatja a hatóanyagot a szövetek mélyére egy speciális vivőanyag segítségével. A Seyo TDA rendszere egyedülálló a világon: titka a nem-invazív, szelíd bőrfiatalító rendszer, aminek során az eszköz úgy juttatja a hatóanyagot a bőr mélyére, hogy közben hozzá sem ér.

Amellett, hogy csodálatos eredmény érhető el a segítségével, rugalmasan alkalmazható, fájdalom- és kockázatmentes megoldás.

Csomor Csilla, színművész is minket választott, ArtMed esztétikai központunkban próbálta ki a kezelést, és már az első alkalom után elképesztően látványos változást tapasztalt, amelyről mesélt nekünk: “Már az első kezelés után fantasztikusan éreztem magam a bőrömben! Az arcom teljesen felfrissült, és kisimult! Mindezt teljesen fájdalommentesen, a kezelés önmagában is egy kellemes, ellazító élmény volt. Ráadásul egy olyan kezelésről beszélünk, mely rendkívüli hatékonysága mellett nem vesz el órákat az életedből, így azoknak is lehetőségük van igénybe venni a kezelést, akik pörgős napirendben élik mindennapjaikat. Szívvel ajánlom mindenkinek!”

Mikor érdemes kipróbálnod a kezelésünket?

  • Ha már sokféle kezelést kipróbáltál, de a várt eredmény elmaradt.
  • Ha érzékeny a bőröd, emiatt korábban nem merted kipróbálni a fiatalító kezeléseket.
  • Ha a rohanó hétköznapjaidba eddig nem fértek bele az időigényes kezelések.
  • Ha a mindennapi stressz már meglátszik az arcbőrödön, és ezt a folyamatot szeretnéd egy minőségi anti-aging kezeléssel visszafordítani.

Hogyan tudunk neked segíteni?

Országszerte elérhető Seyo anti-aging központjainkban a fent leírt problémákra nyújtunk neked segítséget. Jelentkezz be a hozzád legközelebbi referencia szalonunkba, személyre szabott Seyo anti-aging kezelésre, és tapasztald meg a saját bőrödön az elképesztő hatást!

A cikk az ArtMed esztétikai központ támogatásával készült.