Krémmánia magazin

Így viccelődtek a bolondok napján a szépségmárkák

Április elseje minden évben megihleti a márkák egy lelkes csapatát, és marketingeseiket nem kímélve valamilyen viccesen lehetetlen termékkel állnak elő. Persze csak egy fotó vagy videó erejéig, de azt kétségtelenül addig alakítják, míg az avatatlan szemek számára hihető nem lesz a dolog. Mutatjuk 2019 legjobbjait.

Fotó: instagram/hudabeauty

Huda Kattan szuper izgatottan számolt be szépségmárkája, a Huda Beauty újdonságáról, a kutyapillaszettről, amit szigorúan csak embereken teszteltek. A pillákhoz felhasznált szálakat gondosan válogatták, illesztették össze, hogy kedvenceink a legjobb minőséget kapják – hisz’ megérdemlik, nem?

A Halo Top jégkrémmárka is egy pillanatra beszállt a beauty bizniszbe és szülinapi tortás, mentás és epres arcmaszkok érkezését hirdette meg. A poént pedig nem csak a jégkrémkedvelők értették, de Patrick Ta is vevő volt a közös viccelődésre és készítettek egy közös tutorialt is a kamutermékekhez: “Körkörös mozdulatokkal vigyétek fel bőrötökre. Látni fogjátok, a cukorkadíszek milyen csodásan radírozzák majd bőrötöket.”

A Function of Beauty samponjától egy pillanatra biztos, hogy minden unikornis rajongó térde megremegett. A limitált kiadású Unicorn Shampoo INCI-je ugyanis igazán ígéretes, mondhatni mesés összetevőket tartalmazott, úgymint organikus tündérport, vegán sellőpikkelyt, fair-trade csillámokat és etikus előállítású vattacukor kivonatot. A különleges formulát ráadásul nem másutt, mint Narniában készítették, hogy hajunknak mesés szivárványszínt és ragyogást kölcsönözzön.

A Kombucha teáiról ismert Kevita egy probiotikus habfürdővel hülyítette a népet, és sokan bizony el is hitték, hogy imáik meghallgatásra találtak és kedvencüket immár fürdőzés közben is élvezhetik – de nem. A Lavender Melon Tub Suds Live Probiotic Bubble Bath névre keresztelt habfürdő csak poén volt.

Az arcmaszkok másokat is megihlettek, az amerikai Sugarfina édességbolt Champagne Gummy Bear Facial Mask nevű terméket hirdetett meg, mondván, a pezsgő, miután szőlőből készül, a bőr számára hasznos rezveratrolt tartalmaz, amely a tisztán ragyogó arcbőrt és az örök fiatalságot zárja magába. A gumimacik pedig kollagéntartalmuknak köszönhetik kedvező hatásaikat, így bizton számíthatunk rájuk a ráncokkal vívott küzdelmeink során.

Az ausztrál BYS kozmetikai márkát a savanyú uborka ihlette meg egy szemfestékpaletta erejéig, amibe egyébként egészen cuki zöld árnyalatok kerültek – volna. Persze itt is volt a rajongóknak egy egy masszív köre, akik azonnal rohantak a weboldalra rendelni, majd csalódottan kommentelték az instán, nem találják a terméket.