Krémmánia magazin

Egy pillanatra nem figyelsz, és Rihanna piacra dobja első bőrápolóját

Mint arról már mi is hírt adtunk, Rihanna bőrápolókkal tervezi bővíteni a Fenty Beauty kínálatát, legújabb posztjai alapján pedig úgy tűnik, már nem is kell olyan sokat várni rájuk. Az énekesnő márkájánál ugyanis napokon belül elérhető két ajakápoló, amelyek semmiképp sem sorolhatók az eddigi dekorkozmetikai vonalba.

Fotók: instagram/fentybeauty

Egyikük a Pro Kiss’r Lip-Loving Scrubstick, egy rúzs formájú ajakradír, ami apró barackmag őrlemény tartalmának köszönhetően radíroz, miközben bőrpuhító, ápoló összetevőket is tartalmaz.

Rihanna Pro Kiss'r Lip-Loving ScrubstickRihanna Pro Kiss'r Lip-Loving Scrubstick2
< >
Pro Kiss'r Lip-Loving Scrubstick

A másik újdonság pedig a Pro Kiss’r Luscious Lip Balm, ami egy applikátoros kiszerelésű, ápoló ajakbalzsam. Leírása alapján krémes állagú, könnyed, rúzsok alá is felvihető formulájú, shea és mangóvajat tartalmaz, illata pedig barackos-vaníliás.

RIhanna Pro Kiss'r Luscious Lip Balm1Rihanna Pro Kiss'r Luscious Lip Balm2
< >
Pro Kiss'r Luscious Lip Balm

Igaz, a rúzs alakú ajakápolók meglehetősen biztonsági lépések a bőrápolás felé vezető úton, mi azért kíváncsian vájuk, milyen irányba folytatódik a bővülés. Egy ragyogó finist adó, hidratáló arcpermetet például nagyon el tudnánk képzelni a kollekcióban.