Krémmánia magazin

Tanácsok tavaszi bőrápoláshoz (x)

Nézzük, mit kell tenned ahhoz, hogy tavasszal kissé sápadt, fakóbb bőröd – melyen esetleg most feltűnőbben a fáradtság és az idő előtti öregedés jelei is – visszanyerje frissességét, egészségét, fiatalos ragyogását!

1. Tudd, hogy a szép, egészséges arcbőr a megfelelő arctisztítással kezdődik!

A tavasz a megújulás időszaka, éppen ezért remek alkalom arra, hogy új szépségápolási rituálét vezess be és még nagyobb figyelmet szentelj a rendszeres arctisztításnak!

Javaslatunk: A Maria Galland egyedülálló 3 lépéses heti letisztító rituáléja

2. Hidratáld bőrödet!

Ehhez választhatsz például magas vízmegkötő képességgel bíró hialuronsavat tartalmazó termékeket! Fontos azonba, hogy a hidratáló termékeket mindig évszaknak megfelelően cserélgesd: ha már véget értek a mínuszuk, a testesebb krémeket felválthatják a könnyebb textúrájú ápolók, majd nyáron – amikor a tengervíz, a homok és a szél szárító hatása miatt szintén fontos bőrünk megfelelő hidratálása – használj egészen könnyű, magas víztartalmú termékeket.

Javaslatunk: Maria Galland N°96 Crème Hydratante Intense hidratálókrém

3. Töltsd fel új energiával a bőrödet!

Használj olyan termékeket, melyek aktív hatóanyagai stimulálják a bőrsejtek aktivitást, azaz új energiával töltik fel a sejteket, így a bőr újra fiatalosabb, üdébb, élettel teli lesz, a hámsejtek leválása javul, a bőrsejtek gyorsabban termelődnek, ezáltal gyorsabban újul meg maga a bőr is.

Javaslatunk: Maria Galland N°004 Truffe Blanche szépségeszencia

4. Gondoskodj a vitamin-utánpótlásról!

Válassz olyan arcápoló termékeket, melyek összetevői között megtalálod az A-, C- és E-vitamint, ezek ugyanis elengedhetetlenek a bőr optimális működéséhez! Az A-vitamin nélkülözhetetlen a bőr helyreállító folyamataiban, a C-vitamin antioxidáns hatása révén lelassítja a bőröregedést, az E-vitamin pedig sok egyéb jótékony hatása mellett javítja a bőr nedvességtartalmát, rugalmasságot és frissességet kölcsönöz a bőrnek.

Javaslatunk: Maria Galland N°98 Sérum Hydratant Instense hidratáló szérum

5. Soha ne feledkezz meg a fényvédelemről!

A fényvédelem szót hallva azonnal a strand, a tengerpart, a „tipikus napozás” jut először eszünkbe, és el is feledkezünk arról, hogy bizony a napsugarak a kerti partikon, a piknikeken, a kirándulások alatt, de még munkába jövet-menet is ugyanúgy érnek bennünket, tehát fényvédelemre egész évben szükségünk van. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy minden nap elő kell vennünk a naptejet, vannak már ettől a reggeli szépségrituálénkba sokkal jobban illeszkedő megoldások: a fényvédő faktort (SPF) is tartalmazó alapozók és púderek. E sminktermékek segítségével ugyanis hétköznapokon, a fent említett esetekben is meg tudod védeni arcbőrödet az UV sugárzás káros hatásaitól.

Javaslatunk: Maria Galland N°99 Soin Hydratant Perfecteur Éclat hybrid hidratáló & alapozó krém SPF25

Vásárold meg a termékeket online a www.maria-galland.hu oldalon vagy további bőrápolási tanácsokért fordulj a hozzád legközelebbi Maria Galland kozmetikushoz!

A cikk a Maria Galland támogatásával készült.