Krémmánia magazin

A környezettudatosság új szintje: fogkefe újrahasznosított műanyagból és papírból! (x)

Ha Neked is fontos a környezetvédelem és a környezettudatosság, van egy jó hírünk Számodra! Hamarosan elérhető lesz a magyar drogéria láncok polcain a Jordan szájápolási márka újdonsága, a Green Clean okö fogkeféje.

Újrahasznosítás kompromisszumok nélkül

A modern dizájn, ergonomikus nyél, minőségi sörték ötvöződnek a Jordan Green Clean fogkeféjében, amely kombinálja a nagyszerű funkcionalitást és az újrahasznosítható anyagokat. A tervezés során minden részlet aprólékosan ki lett dolgozva, a felhasznált anyagok kiválasztásánál a fő szempont is a környezettudatosság volt. A fogkefe 90%-a (beleértve a csomagolást) újrahasznosított anyagokból készült, a maradék 10% pedig a 100% bio-alapú sörte, illetve a termék címkéje, amely FSC-minősített papír, vagyis fenntartható erdőgazdálkodásból származó fából készült. A termék nyele olyan újrahasznosított műanyagokból készült, amelyben előzőleg ételt tároltak (például joghurt, tej, margarin), a csomagolás pedig újrahasznosított papírokból kinyert rostokból lett előállítva.

 

A külső is fontos, nemcsak a belső

Andrea Engesvik, skandináv dizájner a Green Clean tervezésekor egy olyan fogkefe megalkotására törekedett, amely legalább annyira szép és hatékony, mint amennyire környezetbarát. „Meg kell mondjam, hogy nagyon büszke vagyok a végeredményre”, mondja Andreas, majd hozzáteszi: „Ez a fogkefe képviseli legjobban a két világot: Tetszetős külső és funkcionalitás, miközben környezetbarát.”

Ezentúl már Neked sem kell választani a modern külső, a hatékonyság és a környezettudatosság között – a Jordan Green Clean fogkeféje úgy készült, hogy az Neked és a környezet számára is tökéletes legyen.

A fogkefe felnőtt változata elérhető soft és medium sörtékkel, négy különböző színben. Ajánlott fogyasztói ára 999 Ft. A gyerekeknek szánt variáns (5-10 év) extra soft sörtékkel érhető el, szintén 4 féle színben. Ajánlott fogyasztói ára 799 Ft.

A cikk a Green Clean támogatásával készült.