Krémmánia magazin

Különleges szépségitallal a hajhullás ellen (x)

Észrevetted, hogy hajmosás, vagy fésülködés után rengeteg hajszálad kihullik? Egyre kevesebbnek érzed a hajad tömegét? Sajnos az ilyen és ezekhez hasonló problémákkal rengetegen küzdenek világszerte. A hajhullás nők és férfiak széles körében okoz kellemetlenségeket, egyaránt megjelenhet fiatalabb és idősebb korban is. A probléma mögött rengeteg tényező állhat, de mindenképpen érdemes komolyan venni az ügyet. Tudtad? Minél korábban ismerjük fel a kóros hajhullást és minél korábban kezdjük el kezelni azt, annál nagyobb lehet a siker!

A hajhullás legfőbb okai között szerepel a stressz, a drasztikus diéták, antibiotikumos kezelések illetve a pajzsmirigy problémák, de nagymértékben befolyásolják az örökletes tényezők is. Mindezek mellett azonban az egyik leggyakoribb ok a vitaminhiány. Az egészséges haj növekedéséhez szükséges tápanyagok (fehérjék, vitaminok, nyomelemek) hiánya hajhullást okoz. Ha ezekből nem jut elegendő mennyiséghez a szervezet, elindul a haj elvékonyodása és elkezdődik a hajhullás. Szerencsére több készítmény is létezik, melyekkel könnyen felvehető a harc a probléma ellen, de van egy különleges szépségital, amivel ráadásul a bőröd és körmeid egészségét is egyaránt támogathatod!

A Magic Hair Splash vitamin-pezsgőtabletta gondosan válogatott összetevőivel (biotin, cink, szelén, L-cisztin, L-metionin és sok más vitamin) búcsút mondhatsz a hajhullásnak. Ráadásul a bőröd és körmeid egészségét is támogathatod vele. Napi egy pezsgőtablettával hármas hatást biztosíthatsz szervezetednek! A Splash-t a különlegesen összeválogatott vitaminok és az egyedülálló formulája teszi igazán különlegessé, ez valóban egy 3in1 szépségital! A Magic Hair folyamatosan buzdítja vásárlóikat, hogy osszák meg tapasztalataikat másokkal. Mára egy hatalmas, több ezer képből és videóból álló oldalt hoztak létre csupán a felhasználók hiteles visszajelzéseiből.

A Magic Hair Splash citromos és epres ízben kapható, a finomsága miatt biztosan nem felejted el meginni, így könnyű és élvezetes módon biztosíthatod szervezeted számára a szükséges vitaminokat. Bónuszpont, hogy teljesen cukormentes! Érdemes figyelni az oldalukat, hiszen mindig szuper csomagajánlatokat dobnak össze és rengeteg további hajápoló termék közül is választhatsz!

A cikk a Magic Hair támogatásával készült.