Krémmánia magazin

Mosógép sminkszivacsnak – Neked kellene?

Tiffany Lynette Davis beauty bloggernek köszönhető a legújabb szépségkütyü-mánia, ami végigsöpört az interneten, ezreket lelkesítve fel, hogy megrendeljenek egy gyerekjátékot.

Fotó: youtube/Tiffany Lynette Davis

Arról van szó, hogy az említett hölgyemény felfedezte, az otthoni babaházhoz vásárolt, elemmel működő játék mosógépbe éppen belefér egy sminkszivacs és bizony, a kis ketyere még képes is azt kitisztítani – vagy legalábbis megpörgetni párszor a szappanos vízben.

Az erről készült videó futótűzként terjedt a neten, a rá érkező kommentek alapján pedig tucatjával ájultak el a felfedezés fantasztikusságától, majd – naná – csattogtak is el az érintett weboldalra, hogy megrendeljék az átszámítva kábé 3000 Forintos gyerekjátékot.

Időközben aztán a bloggerina készített egy részletes, tényfeltáról videóit is, amiben kifejtette, posztját csak vicces érdekességnek szánta, a masina egyáltalán nem sminkszivacsok tisztítására kifejlesztett szerkezet. És mint láthatjuk, egy valóban koszos sminkszivacsot nem is képes megfelelően kitisztítani. Poénnak azonban tényleg jó volt, Tiffany-nak pedig innen pacsi a témáért, amivel többszázezres nézőtábort ért el magának egyetlen posztjához.