Krémmánia magazin

Hajvasalás a gőz jótékony erejével (x)

Az egyenes haj megszállottja vagy? Minden nap vasalod a hajad? Tudnod kell, hogy ez bizony a hajadat is komoly kihívás elé állítja. Ha szeretnéd megőrizni hajad egészségét, puhaságát és nem szeretnél töredezett tincseket, akkor mindenképpen van néhány szabály, amit érdemes hajformázás esetén betartanod. Ezek mellett pedig azt tanácsoljuk, hogy dobd a sarokba a régi, hagyományos készüléked és mindenképpen szerezz be egy gőzölős hajvasalót!

Itt az ideje, hogy lerántsuk a leplet a biztonságos és hatékony hajformázás titkairól!

A biztonságos hajvasalás alapszabálya, hogy bár vonzónak tűnhet a magasabb hőfok, nincs szükség arra, hogy minden nap 200 fokon vasaljuk a hajunkat. Vegyünk egy picit vissza a hőfok szabályzón és hidd el a hajad is köszönetet fog mondani érte! A második pedig, hogy próbálj mindig kisebb tincsekkel haladni hajformázáskor. A folyamat így sokkal hatékonyabb lesz és sokkal egyenletesebb kinézetet biztosíthatsz a frizurádnak. Nem árt a hajápolókkal is vigyáznod, ebben az esetben is igaz, hogy a kevesebb néha több! Ha túl sokat viszel fel a hajadra ezekből hajvasalás előtt, a hajad csak elnehezül, lelapul és valljuk be, nem ez a cél.

A hajvasalás legnagyobb titka mégis a megfelelő hajvasaló megtalálása, hiszen egy professzionális eszközzel elkerülheted, hogy hajad szerkezete roncsolódjon, és ezzel megelőzheted a töredezett hajszálak sokaságát. Hallottál már a gőzölős hajvasalókról? Ahogy a nevük is mutatja, a gőz hatásának köszönhetően a hajszálak nem tudnak kiszáradni, a haj nem válik töredezetté, ráadásul a gőz a haj belső szerkezetét és hidratáltságát is visszaállítja. Emellett egy különleges védőréteget képez a hajon, így az eredmény egy hihetetlenül fényes, puha és selymes hajkorona! Ha különösen ellenálló tincsekkel rendelkezel, akkor ezek a készülékek lehetnek a tuti befutók nálad!

Ezzel az innovatív technológiával dolgozik a Magic Steaming Iron gőzölős hajvasaló is, mely nem szárítja a hajadat, mivel a használat során magas nyomású gőzzel egyenesíti a hajat, és így az azonnal körbeveszi hajszálakat, visszaadja a nedvességtartamukat és hidratálja azokat. Ha a Magic Steaming Iron hajvasalóval egyenesíted ki a hajadat, a jótékony gőznek köszönhetően sokkal hosszabban élvezheted az egyenes frizurát és elragadóan fényes és selymes tincseket kapsz eredményül!

A cikk a Magic Steaming Iron támogatásával készült.