Krémmánia magazin

Annyira innovatív ez a tapasz, hogy nem értjük, hogyan működik

Nagy csinnadrattával mutatta be az ergonomikus kialakítású sminkecsetjeiről híressé vált ARTIS az arctisztító tapaszát, a Phantom Cleansing Silks-et, ami a lelkes híradások szerint egy innovatív és forradalmian új arctisztító készítmény, és persze nagyon luxi. Mi meg ülünk, és nem értjük az egész lényegét.

Az alapkoncepció nem rossz: az arcra helyezett és aktiváló folyadékkal lespriccelt szövet miközben feloldódik, a hatóanyagok először olajos arctisztítóként működnek, majd habzó arclemosóvá válnak, végül gyengéd hámlasztóként eltávolítják az elhalt hámsejteket és a pórusokat is tisztítják.

Artis Phantom Cleansing Silks

Node.

Ha megnézzük a step-by-step bemutatójukat, felmerülhet a kérdés: mégis, miként tudjuk vele a teljes arcunkat lemosni? Körbetapaszoljuk magunkat álltól homlokig? Azért a cirka kétezer forintos darabárával ez vicces lenne (és amúgy is), tapasz jellegéből (és a látványra kevésnek tűnő tisztítóanyagból) adódóan azonban nem úgy tűnik, mint amit befújás után serényen szét tudnánk dolgozni arcunk teljes területén. Akkor viszont mi értelme az egésznek?

A net népe mégsem ezen, hanem a termék környezetszennyező mivoltán háborodott fel, szerintük egy teljesen felesleges újdonságról van szó, ami csak tovább termeli a műanyag hulladékot a tapaszokról lehúzható fólia formájában.

Van benne igazság.

Ti mit gondoltok?