Krémmánia magazin

Sminkújdonság: Lancôme x Chiara Ferragni sminkkollekció

A Forbes toplistás influenszerrel, Chiara Ferragnival közösen készítette el legújabb kapszulakollekcióját a Lancôme, ami beltartalomban izgalmas, látványban pedig nagyon csajos lett, igazodva a bloggerlány divatkollekcióinál is használt kacsintós dizájnhoz.

A híradások alapján Chiara célja az volt, hogy élete első sminkkollekciója inkluzív legyen, a termékek ne elfedjék, hanem kiemeljék mindenki belülről fakadó szépségét bőrszíntől függetlenül.

Lancôme x Chiara Ferragni sminkkolekció (Fotó: Twitter/Chiara Ferragni)

Nyolc sminkterméket alakítottak ki, a legnagyobb durranás közülük mindenképp a Flirting Palette, amelyben négy rúzsárnyalat, négy szemhéjpúder, három highlighter, egy rózsaszínes pirosító és egy ajakfény is helyet kapott, ráadásul még három különböző ecsetet (és persze tükröt) is tartalmaz, hogy mindezeket bárhol felvihessük magunkra.

A Lancôme L’Absolu Mademoiselle Shine ajakrúzs három limitált árnyalatban érkezik és a L’Absolu Lacquer folyékony ajakrúzs is három különböző színben került a kollekcióba, valamint a Hypnôse Drama szempillaspirál is megkapta a csillogó, rózsaszín dizájnt.

lancome-chiara-ferragni-mademoiselle-shine3325f149895a9882c853d8e7f0609667aabaLancôme-x-Chiara-Ferragni5852-832x1024Lancome-LANCOME_X_CHIARA_FERRAGNI_COLLECTION-CHIARA_FERRAGNI_FLIRTING_MAKE_UP_PALETTE
< >
Lancôme x Chiara Ferragni L'Absolu Lacquer folyékony ajakrúzs

Hozzánk ugyan nem látogat el, de ha nyáron városnéző nyaralást is terveztek, jó ha tudjátok, Chiara Ferragni több nagyvárosban is személyesen fogja a Lancome kollekciót népszerűsíteni. Ehhez kapcsolódóan pedig a leleményes leányzó még turnépólókat is piaca dobott, amik hátulján az állomások listája található.

lancome x chiara ferragni tank top1lancome x chiara ferragni tank top2lancome x chiara ferragni tank top3lancome x chiara ferragni tank top4
< >
Chiara Ferragni turnépóló (Fotó: chiaraferragnicollection.com)