Krémmánia magazin

Mutatjuk a CFDA-díjátadó legszebb sminkjeit és frizuráit

Tegnap tartották New Yorkban a CFDA-díjátadót, vagyis az Amerikai Divattervezők Tanácsának (Council of Fashion Designers of America) éves gáláját, amelyen az amerikai divatvilág krémje és a hírességek is szép számmal képviselték magukat.

Nem volt hiány látványos sminkekben és művészi frizurákban, mutatjuk közülük is a legszebbeket, amelyek remek inspirációs forrásként szolgálhatnak, ha a nyáron elegáns eseményre vagytok hivatalosak.

Fotók: Getty Images

A divatlapok Emily Ratajkowskit az est (egyik) legszebb résztvevőjének kiáltották ki, és kétségkívül rászolgált erre. Vörös rúzsa, frizurája a latin szépségek minden báját magán hordozta és tökéletesen kiegészítették ejtett vállú, vörös ruháját.

Emily Ratajkowski a 2019-es CFDA-díjátadón (Fotó: Jamie McCarthy/FilmMagic,)

Fei Fei Sun bemutatta a tökéletes nyári sminket: visszafogott, friss, természetes, amit csodásan megkoronáz az élénk pink rúzs.

Fei Fei Sun a 2019-es CFDA-díjátadón (Fotó: Jamie McCarthy/FilmMagic,)

Bella Hadid ezúttal fénylő barnás-bronzos sminket kapott, ami remek összhangban volt göndörített fürtjeinek színével.

Bella Hadid a 2019-es CFDA-díjátadón (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Ashley Graham igazi fekete öves díva volt a díjátadón, ruhájához, kalapjához nem is kellett több, mint egy szexi cicaszem és némi nude színezés.

Ashley Graham a 2019-es CFDA-díjátadón (Fotó: Andrew Toth/Getty Images)

Lily Aldridge szintén a ruhaszínhez passzította szájközpontú sminkjét, korallos piros rúzsa pedig gyönyörűen állt rajta, miközben a szín a szezon egyik trendszínének is számít, így abszolút up-to-date volt a megjelenése.

Lily Aldridge a 2019-es CFDA-díjátadón (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Olivia Palermo burgundival és lilával kombinált, erőteljes szemsminket kapott, ami nagyon jó választás volt, tekintve, hogy ruhája visszafogott volt és lesimított frizuráját sem nevezhetnénk megjelenése kulcselemének.

Olivia Palermo a 2019-es CFDA-díjátadón (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Palvin Barbara esetén reméljük, az aranybarna frizura csak egy alkalmi paróka volt, valahogy ez a szín minden szépsége ellenére sem illik a modellhez – és talán a fazon sem. Sminkje már sokkal inkább elnyerte a tetszésünket: üde, fiatalos, természetes, mégis kellő fénnyel ékesített.

Palvin Barbara a 2019-es CFDA-díjátadón (Fotó: Jamie McCarthy/FilmMagic,)

June Ambrose metálosan ragyogó türkiz szemsminkjét nagyon szívesen megnéztük volna élőben is, igazi mestermunka a fotók alapján, ráadásul brilliáns választás volt flitteres ruhájához. Magasra felpolcolt copfja szintén az egyik kedvencünk lett a díjátadóról.

June Ambrose a 2019-es CFDA-díjátadón (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Elsa Hosk szintén a már Fei Fei Sun által prezentált nyári sikersminket viselte egy hozzá tökéletesen illő, neon pink ajakrúzzsal.

Elsa Hosk a 2019-es CFDA-díjátadón (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Riley Montana aranyló sminkje is úgy tökéletes ahogy van. Nehezen tudnánk belekötni, nem is akarunk.

Riley Montana a 2019-es CFDA-díjátadón (Fotó: Jamie McCarthy/FilmMagic,)

Frida Aasen szintén a barnás-bronzos vonalat erősítette, amelyhez egy adag aranyló árnyalatot is adtak, hogy hajszínével összhangba hozzák.

Frida Aasen a 2019-es CFDA-díjátadón (Fotó: Jamie McCarthy/FilmMagic,)

Winnie Harlow kicsit futurisztikus, kicsit a kilencvenes éveket idéző ezüst szemsminket és – vélhetően szintén – bubi parókát kapott a neves alkalomra. Mi pedig itt tennénk fel a kérdést: mitől szebb egy műbubi, mint valaki természetes hajzuhataga?

Winnie Harlow a 2019-es CFDA-díjátadón (Fotó: Jamie McCarthy/FilmMagic,)

Shailene Woodley a nyári trendsminkek legélénkebb verzióját prezentálta, a neon narancs cicaszemet fesztiválra készülőknek különösen ajánljuk gyakorolni.

Shailene Woodley a 2019-es CFDA-díjátadón (Fotó: Jamie McCarthy/FilmMagic,)

Camila Morrone letisztult, ajakhangsúlyos sminkje egyszerűségében gyönyörű, a hibátlan összképhez pedig sokat hozzátesz szemöldöke természetes dússágga.

Camila Morrone a 2019-es CFDA-díjátadón (Fotó: Jamie McCarthy/FilmMagic,)

Cindy Bruna egy visszafogott aranyló sminket és hátrafésült frizurát készíttetett az alkalomra, zöld flitteres ruhájához pedig ennél többre nem is volt szükség.

Cindy Bruna a 2019-es CFDA-díjátadón (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Tati Gabrielle meg kell hagyni, kimaxolta a lehetőségeket. Marcell-hullámokba rendezett, kiszőkkítettett pixi haja ruhájának csíkozását utánozta, míg szem- és szájsminkje az öltözék színeivel volt tűpontos összhangban.

Tati Gabrielle a 2019-es CFDA-díjátadón (Fotó: Jamie McCarthy/FilmMagic,)

Martha Hunt világítóan kék szeme már önmagában felért egy szemsminkkel, aranysárga ruhájához pedig nagyon jól tette, hogy több látványelemet nem is tett megjelenésébe, így hullámos frizurájával kerezetve egyszerre volt nagyon dögös és mégis természetes az összkép.

Martha Hunt a 2019-es CFDA-díjátadón (Fotó: J. Lee/FilmMagic)

Ciara Wilson rasztafrizurája már önmagában megoldotta, hogy megjelenése bővelkedjen az extrákban, nem is készült több hozzá egy bronzos sminknél, aminek azonban ragyogása mesésen beleolvadt a testhighlighterbe, amellyel gondosan körbekenték a hírességet.

Ciara Wilson a 2019-es CFDA-díjátadón (Fotó: Taylor Hill/FilmMagic)