Krémmánia magazin

Érkezik a Disney Oroszlánkirályos sminkkollekciója

Hamarosan a mozikba kerül a legújabb Disney film, az Oroszlánkirály, ezért, ahogyan azt már megszokhattuk, érkezik a kapcsolódó sminkkollekció is. A fotórealisztikus animációs filmnek már a plakátja sem olyan cukiskodó, mint az eredeti klasszikusnál, ennek megfelelően pedig a Sir John x Luminess Lion King Limited Edition Collection is nagyon felnőttes külsőt kapott.

Fotó: luminessbeauty.com

A Disney ezúttal sem akárkit kért fel a kollaborációra, a sminktermékeket Sir John, a világhírű sminkmester, nem mellesleg Beyoncé sminkese tervezte az amerikai Luminess Beauty márka égisze alatt. Hat színt tartalmazó arcárnyaló paletta, 12-es szemfestékpaletta, két ajakrúzs, két folyékony rúzs, színezett ajakápoló és highlighter is került a kollekcióba, melyeket a szereplők nevei (Pumba, Zazu), vagy a híres betétdalok után neveztek el (Készen légy, Az élet az úr). A Sir John x Luminess Lion King Limited Edition Collection június 15-én debütál a Luminess Beauty oldalán, majd másnaptól az Ulta oldalán is megtalálhatjuk.

CAN'T WAIT TO BE QUEEN eyeshadow paletteKINGDOM sculpting paletteBE BRAVE Matte LipstickBE BRAVE Matte Lipstick2BE PREPARED Liquid LipstickBE PREPARED Liquid Lipstick2CIRCLE OF LIFE highlighterLEGACY tinted lip balmLIMITED EDITION COLLECTORS VAULT
< >
Sir John x Luminess Lion King Limited Edition Collection - Can't Wait To Be Queen szemfestékpaletta

A sminkmester az elmúlt napokban egy sor látványos sminkfotót osztott meg kedvcsinálóként, melyeket a kollekció darabjaival készített: