Krémmánia magazin

Világsztárok ihlették Charlotte Tilbury új rúzskollekcióját

Még ebben a hónapban érkezik Charlotte Tilbury új sminkkollekciója, mely 11, sztárok ihlette rúzst és egy ajakápolót tartalmaz. A 2016-os Hot Lips szett folytatásáról van szó, amit Hot Lips 2 néven kereshetünk majd. Tilbury olyan hírességeket választott ki, akik mostanság a legnagyobb neveknek számítanak szakmájukban és így életükkel, munkájukkal világszinten is milliókra vannak hatással – köztük persze magára, Charlotte Tilbury-re is.

Fotó: instagram/ctilburymakeup

Így hát rúzsárnyalatot kapott Edward Enninful, a brit Vogue főszerkesztője, J.K. Rowling író, Susan Sarandon színésznő, Kylie Minogue énekesnő, Amal Clooney emberi jogi ügyvéd, Alessandra Ambrosio topmodell, Jennifer Aniston színésznő, Carina Lau színésznő, Sofia Vergara színészénő, Olivia Palermo üzletasszony-celebritás és édesanyja, Patsy Tilbury.

A rúzsok utántölthető formában készülnek és öt különböző tok közül választhatunk majd, amelyekbe beletehetjük a színeket. A sminkkollekció ráadásul jó ügyet is támogat, a Women for Women International nonprofit szervezet már az első Hot Lips bevételeiből is részesült, most pedig a sminkmester nem kevesebb, mint 1 millió fontot ajánlott fel támogatásként.