Krémmánia magazin

A nyár nude rúzsa: M.A.C x Mary J. Blige ajakrúzs

25 éve jelent meg Mary J. Blige My Life című albuma, ami talán a legszemélyesebb hangvételű, problémáiról, nehézségeiről, érzéseiről őszintén valló hip-hop és soul számokat tartalmazta – és amely aztán elindította őt a máig tartó siker útján. Ennek apropójából az énekesnő és a M.A.C egy különeges, közös kozmetikumot alkotott: egy nude ajakrúzst, ami pontosan olyan árnyalat, amit viselve bárki úgy lehet elegáns, hogy közben kényelmesen és magabiztosan érzi magát.

A rúzs ráadásul nem csak Mary J. Blige szempontjából kötődik komoly évfordulóhoz, de a márka Viva Glam kollekciója is idén 25 éves, amelynek arca szintén az énekesnő lesz.

A Love Me ajakrúzs French Silk árnyalatáról van szó, egy lágy rózsaszínes rúzsról, amibe keveredik némi barnás-barackos szín is, mindez pedig egy kivételesen könnyű textúrával párosul, ami a megszokottan magas pigmentáltságú és szépen hidratál is. A rúzs tubusának színei a My Life album borítóját idézik.

Mary J. Blige volt már a Viva Glam arca, 2000-ben Lil’ Kimmel, 2002-ben pedig Elton John és Shirley Manson társaságában láthattuk a M.A.C-nél.