Krémmánia magazin

Átmeneti vadság: extrém hajszínezők fesztiválra

A fesztiválok lazulós, bulizós hangulatához remekül illenek a pink tincsek és kék hajvégek, amiket az otthoni hajszínezőkkel mi is gyorsan elkészíthetünk, ha egy kis átmeneti vadságra vágynánk. Ez a témakör sem szűkölködik a lehetőségekben, kiválogattunk nektek öt terméket, amikkel érdemes lehet próbálkozni, ha pár napra, esetleg hétre is beszíneznétek hajatokat.

A Schwarzkopf Live Color XXL HD Ultra Brights hajszínezővel élénk és pasztell színeket is készíthetünk – elsősorban világos alap hajszínre. Előbbihez fél órát érdemes rajta hagyni a tincseken, utóbbihoz elég, ha pár percre rátesszük, annyi idő alatt is szépen beszínezi a hajat. Kipróbálói többsége legalábbis így vélekedett, továbbá megjegyezték, tényleg gyorsan kopik, ha pedig nélhol ragaszkodna hozzánk, berill99 szerint a C-vitaminos hajpakolás segít az elválásban.

Művészi hajlamainkat is kiélhetjük a Masters Pastel Hair Chalk krétáival, amiből többféle kiszerelést is kaphatunk, egészen baráti áron. A színezésért valóban krétapor alapú festék a felelős, amit benedvesítve, vagy nedves hajra kell felvinni, igazi színét pedig száradás után adja ki. A színek egy hajmosásig tartanak, így lehet bátran próbálkozni, negatívumként többen megjegyeztétek, hogy nem meglepő módon szárítja a hajat, illetve sötét hajszínen ez sem látszódik a legintenzívebben.

Picit kióg a sorból a Manic Panic, ez ugyanis már féltartós hajszínezőnek számít, úgy számoljunk vele, hogy nyár végéig biztos kitart az eredmény. Vegán, fizikai hajszínező, ami annyit tesz, hogy a párnahuzatot bizony megfogja és az sem kizárt, hogy a ruhán is foltot hagy, ha még nedves a hajunk, ellenben nagyon élénk, vibráló színei vannak, sötét hajon is jól mutat, a vélemények alapján egészen egyenletesen kopik, értékelése 4,23.

A L’Oreal Paris Colorista Wash Out Színező 3-4 hajmosásig tartja a színét – persze folyamatosan kopik közben, és attól függően, hogy milyen színt választottunk (és milyen a hajszínünk), a mosásokkal változhat az árnyalata is. A színek esetében is a világosabb alaphajszínen intenzívebbek, Formidable remek összegzést adott arról, mit várhatunk el tőle, így ha szemeztek ezzel a színezővel, érdemes elolvasni véleményét a termék adatlapján.

A Venita Trendy Mousse Color Hajszínező Hab is sok dícsérő szót kapott már tőletek, többszöri használatra is elegendő a flakonban található mennyiség és esetében inkább féltartós, mint pár mosással eltűnő eredményre számítsunk. A színek kopása hasonló, mint más színezőknél, világos hajon a kékből itt is idővel zöld lesz.