Krémmánia magazin

Lisa Eldridge ismét magasra tette a lécet rúzsaival

A napokban jelent meg Lisa Eldridge brit sminkmester legújabb rúzskollekciója, ami ezútta négy, eszelősen gyönyörű pink árnyalatot tartalmaz. Mint videójában elmondta, eredetileg öt rúzst tervezett, egy pinkes nude árnyalattal azonban nem volt teljes mértékbe elégedett, így annak debütálását végül csúsztatta.

Fotó: instagram/lisaeldridgemakeup és lisaeldridge.com

A négy limitált szériás árnyalat közül kettő lágyan áttetsző, mégis csodás színt adó ajakrúzs, amelyek egy árnyalatban is már látványos, mégis a természetesség talaján maradó eredményt nyújtanak, párszor áthúzva ajkainkon pedig igazán tiszta, élénk színt adnak.

Egyike egy lazacszínű pink árnyalat, a Go Lightly, amivel ha tippelnünk kellene, Audrey Hepburn iránti rajongásának állított emléket, ugyanis abban a Cartier rúzstokban is hasonló árnyalat volt, amelyet az ötvenes években a színésznő használt, és amelyet Eldridge a Christie’s aukcióján megszerzett magának.

Lisa Eldridge Ajakrúzs – Go Lightly

Ennél rózsaszínesebb pink a másik, azonos finisű árnyalat, a Love of My Life, ami a sminkmester lenti videójában láthatóan szuper nappali, hétköznapi rúzs lehet ha csak egy rétegben visszük fel, építgetve pedig alkalmi sminkeket is megkoronázhat a megjelenése.

Lisa Eldridge Ajakrúzs – Go Lightly – Love of My Life

A másik két árnyalat az előbbieknél jóval intenzívebb eredményt adnak, egyikük egy korallos-görögdinnyésen vörös árnyalat, némi neonos éllel. Állaga krémes, teljes fedést nyújt és félmatt finissel ajándékozza meg ajkainkat. Az árnyalat neve: Rainbow Spill.

Lisa Eldridge Ajakrúzs – Go Lightly – Rainbow Spill

Az intenzív színek pontos kontúrozásához Lisa Eldridge ajakkontúr használatát javasolja, erre pedig konkrét tippeket is ad, görgessetek lejjebb a videóért, amiből megláthatjátok miket. Előtte azonban vessetek még egy áhítozó pillantást a mostanra vélhetően sold out Skycraper Rose nevű árnyalatra, ami egy élénk, tökéletesen pigmentált fukszia rózsaszín ajakrúzs. Finise, állaga megegyezik a Rainbow Spillnél leírtakéval.

Lisa Eldridge Ajakrúzs – Go Lightly – Skycraper Rose

Végül jöjjön a már sokat emlegetett Lisa Eldrige videója, amelyből minden további, fontos részletet megtudhattok a rúzsokról és azt is láthatjátok, milyenek használat közben az árnyalatok – legalábbis Eldridge prezentálásában.