Krémmánia magazin

Ismerd meg a Best of Beauty zsűritagjait

Elindult a Krémmánia Best of Beauty-díj pályázata, melynek keretében 33 kategóriában lehet nevezni az arcápoláson át a sminkek, parfümök és szépítő elektronikai eszközökig, egészen augusztus 15-ig. Közülük a szakmai zsűri és a Krémmániások választják ki a legjobbakat, minden kategóriából egy-egy termék nyerheti el a címet.

Ismerjétek meg, kik lettek a zsűri tagjai, akik augusztustól kezdik is a munkát, átnézik a beérkezett nevezéseket.

Bauer Évi

Bauer Évi

Végzettsége szerint közgazdász, szinte a kezdetektől a Krémmánia oszlopos tagja, ma már a Krémmánia főszerkesztője. “Rengeteg tapasztalatot köszönhetek a Krémmániának, melynek végigkísérhettem, egyengethettem eddigi fejlődését, és ami mára meghatározó része lett az életemnek.” Közel egy évtizede elkötelezett a tudatos szépségápolás mellett, folyamatosan figyeli és teszteli az újdonságokat, hogy minél átfogóbb ismeretekkel tudja segíteni a Krémmánia olvasóit.

 

Rácz Judit

Rácz Judit

Judit a Krémmánia alapítója, akit az oldal létrehozásában személyes szálak inspiráltak. “Sok évig súlyos pattanásokkal küzdöttem, és végül rengeteg utánaolvasás, tanulás után sikerült rendbe hozni a bőröm. Ez indított el a tudatos bőrápolás útján, ami végül a Krémmánia elindításához is vezetett.” Eredetileg műszaki informatikus végzettségű, mára, azonban leginkább kozmetikai vegyészként dolgozik. A tudatos bőrápoló webshop, a Skinsmart.hu és a Helia-D-vel közös clean-clinical magyar márka, a Geek&Gorgeous alapítója.

 

Door-Szabó Nóra

Door-Szabó Nóra

Nóra a Central Médiacsoport digitális direkt értékesítési vezetője. Tanulmányait üzleti kommunikáció szakon végezte, immár 15 éve dolgozik a médiszakmában, a Krémmánia oldallal 2017 óta foglalkozik, mely nem csak szakmai szempontból érdekes számára. “A húszas éveimben én is kipróbáltam szinte bármit, ma már sokkal tudatosabb vagyok. Megnézem az összetevőket, figyelek a környezetre, ha tehetem vegán és környezetbarát termékeket választok. A Krémmánia mindig is segítségemre volt, nem vásároltam úgy, hogy ne ellenőriztem volna a terméket az oldalon. A reklám és a vásárlás közötti folyamatba bekerült a Krémmánia oldal is, és ez most már mindig így lesz.” 

Dr. Tamási Béla, PhD

Dr. Tamási Béla, PhD

Bőrgyógyász szakorvosként a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika munkatársa, fő szakmai érdeklődési területei közé tartoznak többek között az arcbőrt érintő kórképek. “A betegségek szakszerű kezelésén túl mindig is nagy hangsúlyt fektettem a professzionális, otthoni bőrápolásra, és a hiteles, tudományos vagy szakmai információk minél szélesebb körű terjesztésére. Ezért is tartom rendkívül megtisztelőnek a Krémmánia felkérését, ami hazánkban az egyik vezető és hiteles forrása a kozmetikai témájú információknak, és amit bizony időnként a betegekkel közösen böngészünk, hogy megtaláljuk a számára legjobb megoldást.”