Krémmánia magazin

Új arclemosó család a L’Occitane-nál (X)

Tudtad, hogy egyes gyümölcsök és zöldségek milyen jótékony hatással vannak a bőrre? A L’OCCITANE úgy alkotta meg új arclemosó termékcsaládját, hogy Provence és Dél-Franciaország legkülönlegesebb gyümölcseinek és zöldségeinek kivonatai jótékony hatásaiknak megfelelően, specifikusan válogatva gondoskodnak az élményteli arctisztításról.

L’Occitane Tisztító micellás víz – Lélegezd be Provence-t és élvezd az esszenciális összetevők varázsát! Az uborka és a zamatos kakukkfű tökéletesíti arcbőröd. Ezen összetevőket dél-franciországi termelőinktől szerezzük be.

L’Occitane Sminklemosó tej – A bársonyosan puha bőr titka az organikus méz és füge alkotta krémes és tejes, ellenállhatatlanul rózsaszín textúrákban rejlik.

L’Occitane Kétfázisú sminklemosó és L’Occitane Olajos sminklemosó – Ha nyugalomra vágysz, kényeztesd bőröd arany, olajos textúrákkal, melyek a dél-franciaországi immortelle-nek és körömvirágnak köszönhetően egész napos nyugalmat hoznak.

A L’Occitane új arclemosói hangulatodhoz mérten gondoskodnak a tiszta és ragyogó arcbőrről – váltogasd arclemosó rutinod a bőröd szükségletei és hangulatod alapján.