Krémmánia magazin

Parfümöt dobott piacra a Cosmo

A Cosmpolitan magazin hosszú idő után újra parfümkészítésre adta a fejét, így születtek meg az Eau de Juice illatok, amelyek dobozos üdítőkre hajazó dizájnt kaptak, nem titkoltan azzal a céllal, hogy kellően cukik és fotogének legyenek a képmegosztó oldalak hősei számára.

Az amerikai Cosmo már 2015-ben bemutatott egy parfümöt, a Cosmopolitan egy édeskés, púderes-gyümölcsös illatként látta meg a napvilágot és nálunk is kapható volt. A négy új Eau de Juice illat esetén hazai bevezetésről egyenlőre még nincs szó, azokat indulásként kizárólag az Ulta Beauty oldaláról érhetjük el.

A Cosmopolitan parfümújdonságai

A kék, 100% Chilled EdP illatban a piros bogyós gyümölcsök, a bergamott, a narancsvirág és kókuszvíz illatjegyek dominálnak, a fehér Love, Unfiltered EdP egy mandarinos illat, amelybe a frézia és a csillagjázmin virágos illatjegyei is belekerültek. Az aranydobozos Extra Concentrated EdP-ben almás, pezsgős, pralinés illatjegyek tobzódnak, amelyekhez fehér pacsuli és borostyán kapcsolódnak az alapjegyben. Végül, a pasztellrózsaszín Pure Sugar EdP, mint neve is sugallja, egy abszolút édes illat, amelybe erdei szamóca, grépfrút, szilva virág, rózsaszín bors, arab jázmin és praliné illatjegyek kerültek. Az 50 ml-es parfümök ára 55 dollár, vagyis körülbelül 15 ezer forint.

bluebottle-1564511078gldbottle-1564511126pnkbottle-1564511149whtbottle-1564511105
< >